Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτ 2008, 00:44
από john-eco
πολυ ομορφα παρα πολυ ομορφα....
με αφορμη ενα crak ανοιξε η συζητηση που ολοι θελουμε να κανουμε...
εγω προσωπικα δεν συμβιβαζομαι...θελω το καλυτερο - οπως πιστευω ολοι μας - και θα το αποκτησω με οποιον τροπο μπορω γιατι απλα ειναι το καλυτερο
δεν εχω την οικονομικη ανεση για νομιμη χρηση
πιστευω οτι το εχουν παρακανει με τα κοστολογια τους και με τον ελεγχο της αγορας που προσπαθουν να εφαρμοσουν
η χρηση του crack - serial ειναι μια μορφη αντιστασης
η χρηση του linux ειναι μια μορφη αντιστασης

και σαφως το ζητημα ειναι πολιτικο...ως ποτε θα μας γ....μουν????
θα μου πεις αντισταση μεγαλε θα κανεις ετσι???? χεχεχεχεχε μας γελασανε ολους!!!!
αντισταση ειναι στο πεζοδρομιο αγαπητοι φιλοι μου και οχι στον καναπε με το laptop ανα χειρας....
ολοι ενωμενοι και στην καλπη ριχνουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ μπας και ερθουν καλυτερες μερες για ολους μας

και στην παρουσα κριση παλι οι πλουσιοι την βγαλαν καθαρη..τα τσεπωσανε απο εμας και τωρα κλαινε οτι θα βουλιαξει το κρατος τους...οποτε καλουμαστε ολοι μας απο την φτωχη μας τσεπη να τους διασωσουμε για ακομη μια φορα....και κανει τον κυκλο του....
οι πλουσιοι πλουσιοτεροι
οι φτωχοι φτωχοτεροι

---------
ευχαριστω για την ανοχη σας, καλο το ερεθισμα για να μην ξεχνιωμαστε .....
δεν παρεξηγησα κανενα μου αρεσει αυτη η κοινοτητα ο διαλογος και η αλληλοβοηθεια που εχει -ειμαι πολυ νεος χρηστης - προσπαθω στην παρεα να βαλω και αλλους στο linux ....ματαια....μας βλεπουν σαν οπισθοδρομικους - ρομαντικους και κολημενους στις εντολες τερματικου