Δημοσιεύτηκε: 12 Αύγ 2010, 09:05
Ξεκίνησα, ὅπως σχεδὸν ὅλος ὁ κόσμος, μὲ dual boot. Πολὺ σύντομα τὰ Windows πῆραν πόδι καὶ ἔμεινα μὲ καθαρὸ σύστημα. Κάποια στιγμὴ ἀνακάλυψα τὸ Virtual Box, ποὺ μοῦ ἔλυσε κάποια προβλήματα, γιὰ τὰ ὁποῖα εἶχα ἀναγκαστεῖ νὰ κάνω θυσίες. Ἔτσι πέρασα τὰ XP σὲ εἰκονικὴ μηχανή, τὴν ὁποία κράτησα γιὰ ὅσο καιρὸ δὲν μὲ κάλυπτε τὸ Linux στὸ θέμα τοῦ σκάννερ μου. Ἀπὸ τὴν 9.04 καὶ μετά, ὅταν λύθηκε τὸ πρόβλημα, ὁ μὲν desktop ὑπολογιστής μου εἶναι ἐντελῶς καθαρός, τὸ δὲ λάπτοπ ἔχει κρατήσει τὸ wine γιὰ νὰ τρέχω ἀπὸ ἐκεῖ τὸ Bridge Baron (τὸ μπρὶτζ εἶναι μαστούρα, τί νὰ κάνουμε;).
Ὅμως διαφωνῶ μὲ τὴ διατύπωση τῆς ἐπιλογῆς πού ἔπρεπε, σύμφωνα μὲ τὰ παραπάνω, νὰ ψηφίσω. Δὲν εἶναι «ἐπειδὴ ἔχω τὸ wine» ποὺ δὲν χρησιμοποιῶ πιὰ τὰ Windows στὸ VBox - πρόκειται γιὰ συνειδητὴ ἐπιλογή μου: Ἂν σταματήσει αὔριο νὰ ὑπάρχει τὸ wine (ὑπόθεση κάνουμε), δὲν σημαίνει ὅτι θὰ καταφύγω στὸ VBox, γιατὶ δὲν θὰ μπορῶ νὰ κάνω χωρὶς τά παράθυρα τοῦ Μπιλάκου, ἀλλὰ θὰ προτιμήσω νὰ ζήσω χωρὶς τὸ Bridge Baron.
Ὅμως διαφωνῶ μὲ τὴ διατύπωση τῆς ἐπιλογῆς πού ἔπρεπε, σύμφωνα μὲ τὰ παραπάνω, νὰ ψηφίσω. Δὲν εἶναι «ἐπειδὴ ἔχω τὸ wine» ποὺ δὲν χρησιμοποιῶ πιὰ τὰ Windows στὸ VBox - πρόκειται γιὰ συνειδητὴ ἐπιλογή μου: Ἂν σταματήσει αὔριο νὰ ὑπάρχει τὸ wine (ὑπόθεση κάνουμε), δὲν σημαίνει ὅτι θὰ καταφύγω στὸ VBox, γιατὶ δὲν θὰ μπορῶ νὰ κάνω χωρὶς τά παράθυρα τοῦ Μπιλάκου, ἀλλὰ θὰ προτιμήσω νὰ ζήσω χωρὶς τὸ Bridge Baron.