Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2010, 10:15
από Epirotes
TEIKOZANIS έγραψε:Τελος παντων.Φιλοι δεν θα γινουμε γιατι ξερεις πολλα εκτος απο προγραμματισμο.
Επειδη πρεπει να σεβαστω οσα εγραψα πιο πανω αλλα και το ιδιο το φορουμ δεν ξαναποσταρω και με αρκετη δοση χιουμορ ( γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε κατι ) ριξε μια ματια στο παρακατω βιντεο.

Off topic:
Ωραία λογική :!: , δηλ. τι είναι αυτά τα πολλά που ξέρω εκτός από προγραμματισμό που σε αποτρέπουν να επιδιώξεις την φιλία μου; :?: :? Όχι, ότι θα σε ήθελα για φίλο μου, υποθετικά μιλώντας και χάριν ακαδημαϊκής συζήτησης. :roll: :wtf:
Έλα μην ντρέπεσαι ενσωμάτωσέ το το βίντεο! Δεν πειράζει το κάνω εγώ για σένα:

Ατυχές το παράδειγμά σου και το χιούμορ σου είναι κρύο σαν τον Εγγλέζων ένα πράγμα. :wtf: :thumbdown: Ελπίζω αυτή την φορά να τηρήσεις την υπόσχεσή σου και να μην χρειαστεί να σου ξανα-μανα-απαντήσω! :roll: Και το να με προσβάλλεις δείχνοντας μου ένα βίντεο, όπου υποτίθεται ο Πάγκαλος είπε αυτά που είπε, υπαινίσσοντας έτσι ότι κι εγώ ένας όρθιος ή καθιστός μ****** είμαι, είναι ασέβεια κι απλά επιβεβαιώνει την πρότερη κρίση μου για σένα. Αν για σένα το μ****** δεν είναι βρισιά, μάλλον με εσένα κι όλη την υπόλοιπη Ελλάδα κάτι δεν πάει καλά. Το ότι στο λεξιλόγιό μας -ως λαός- τείνει κάθε δεύτερη λέξη σε μια πρόταση να είναι το μ******, δεν μας τιμά και ιδιαίτερα. Ακόμη μεγαλύτερη ασέβεια είναι βέβαια να με συγκρίνεις με τον ίδιο τον Πάγκαλο, καμία σχέση σου λέω ... αλλά πολύ χάλια βίντεο -οπτική ποιότητα μηδέν. Συν ότι για να μην υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο προφανώς ισχύει ότι το είπε off-record οπότε είναι σαν μην το είπε ποτέ ... προφανώς οι δημοσιογράφοι θα παρανόησαν τα λεγόμενά του ... :lol: