Δημοσιεύτηκε: 04 Μαρ 2011, 22:23
από Star_Light
Epirotes έγραψε:Θέλει όντως ψάξιμο. :problem: :geek: Εγώ αυτό που βλέπω απ' αυτά που γράφεις είναι το το gmail είναι ασφαλέστερο από το yahoo, κάτι που είναι ήδη πασίγνωστο νομίζω. ;) Από εκεί και πέρα 100% ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο. Αν ο άλλος θέλει να υποκλέψει το ηλ. ταχυδρομείο σου θα βρει τρόπο να το κάνει. Εγώ αυτό που κάνω είναι να βάζω ισχυρούς κωδικούς (το μέγιστο που επιτρέπει ο κάθε παροχέας, 32 χαρακτήρες αν θυμάμαι καλά στο yahoo και 42 ή 43 στο gmail) ώστε να μην σπάνε εύκολα. ;) :thumbup: :wave:

Ναι αυτο βασικα θα ηταν ενα καλο hacking project. Το να μπορεσεις να βρεις τα bugs & τα κενα σε μια τετοια υπηρεσια και μετα να ειδοποιησεις με καποιο τροπο τον χρηστη. Εχεις δικιο ειναι πασιγνωστο και μενα δεν μου πηρε αρκετο χρονο να το καταλαβω... με 4-5 εντολες. Οι 32 χαρακτηρες που βαζεις ειναι ASCII πεζα κεφαλαια? Η χρησιμοποιεις και μιξη με ειδικους χαρακτηρες & αριθμους ? ΣΟυ εχει περασει απο το μυαλο να χωσεις μια εφαρμογη σκριπτ στον λογαριασμο σου που να μπλοκαρει μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες του επιτιθεμενου με dictionary?

Τελος αν καποιος θελει να δει αν ειναι active η υπηρεσια του μπορει να πινγκαρει τον SMTP διακομιστη του ειτε με την λογικη διευθυνση ειτε με το ονομα τομεα για να δει μετα αν λειτουργει και η επιλυση ονοματων οπως ειχα δειξει και στον οδηγο που ανεβασα πριν καποιες μερες.