Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρ 2011, 02:20
Πατώντας τον σύνδεσμο ανοίγει μια σελίδα που ζητάει να πιστοποιήσεις ότι είσαι άνθρωπος κι όχι bot εισάγοντας κάποια στοιχεία κινητού τηλ. Στην συνέχεια ακόμα κι αν δεν κάνεις κλικ σε κάποιο σύνδεσμο για την εισαγωγή στοιχείων το μήνυμα αυτό μεταδίδεται με αποστολέα πλέον εσένα σ' όσους φίλους σου τυχαίνει να είναι online εκείνη την στιγμή (αυτό τουλάχιστον υποθέτω). Ναι μεν, το πιο πιθανό είναι στο linux να μην μπορεί να κάνει ζημιά πέραν της αναμετάδοσης, αλλά αρκετοί εδώ έχουν και παράθυρα του Μπιλάκου παράλληλα κι αν τύχει να είσαι σ' αυτά και ανοίξεις την σελίδα μπορεί να γίνει ζημιά.