Δημοσιεύτηκε: 20 Μαρ 2011, 03:42
έγραψε:όσο για τα nod32 και nero τα προτινω γιατί ένας χρήστης που δουλευει σε windows θα του φανούνε πιο εύκολα αυτά τα προγραματα σε σχέση με αλλά
για αυτον ακριβως τον λογο εχει ακομα windows...γιατι δεν ενδιαφερεται να κανει παπαδες με το pc απλα να παταει next...next...next και τελος!
Αποψη μου: Ειναι λαθος να προτινεις κατι τετοιο σε εναν νεο χρηστη!
Πρεπει να καταλαβει οτι υπαρχουν αντιστοιχα προγραμματα που μπορει να χρησιμοποιησει τα οποια ειναι ακριβως τα ιδια και ειναι και ελευθερα!
Εγω αν ημουν ασχετος θα σου ελεγα...ωραια βαλαμε το nero trial...που θα το βρουμε σπασμενο??????
Προσωπικα σε οποιο μηχανημα χρειαζεται να φτιαξω γνωστου-φιλου οταν μου ζητειται κατι πρωτα προσπαθω να βρω κατι opensourse και μετα κατι που τον βολευει!
Πχ...βρεθηκα σε ενα συλλογο μια μερα και με ρωτησαν αν εχω το nero? τους λεω γιατι να πληρωετε για το nero? Να δοκιμασουμε ενα αλλο?
τους εβαλα infarecorder και μετα εδειξα σε 3-4 ατομα πως να το χειριζονται...ακομα εκανα ενα pdf με οδηγιες σε περιπτωσε που χρειαστει!
Αυτο ειναι για μενα πληρης υποστηριξη και οχι μπαλωματα!
nod32 -> clamav (δεν χρειαζεται antivirus!)
nero -> infarecorder (για μηχανημα με windows) & 5-6 τουλαχιστον προγραμματα στο linux!
ΥΓ. Γιατι δεν κανεις μια λιστα καπου που να λεει...
πχ
bittorent -> deluge
nod -> clamav
κλπ.....
και να εχεις και μια φωτογραφια απο το περιβαλλον του καθε προγραμματος διπλα διπλα ωστε να μπορει καποιος να συγκρινει!