Δημοσιεύτηκε: 13 Απρ 2011, 02:21
από Star_Light
Mormolis έγραψε:είναι κοινώς αποδεκτό οτι τα vista είναι μακράν το πιο βαρύ λειτουργικό της ms. Είχα κι εγώ και το ξέρω απο πρώτο χέρι.. αυτό που πραγματικά θα σώσει την κατάσταση, είναι φορμάτ και windows xp ακόμα και 7 θα είναι σίγουρα καλύτερα απο τα vista. εάν βάλεις 7 ψάξε καλύτερα για μια light έκδοση πάντως ότι και να βάλεις σίγουρα θα είναι καλύτερα απο τα βίστα :)
εν το μεταξύ όταν είχα εγώ το πρόβλημα με τα βιστα σε ένα δικό μου λαπ τοπ το επίκεντρο ήταν ασυμβατότητα υλικού-οδηγών-λειτουργικού!!!! Μετά απο updates ψόφαγε.. κοινώς αν θέλεις να κρατήσεις τα βιστα απενεργοποίησε τα updates και κρατα το λειτουργικό στην αρχική του κατάσταση. Στην προκειμένη περίπτωση κατα τη γνώμη μου είναι προτυμότερο ένα τρύπιο σύστημα που αποκρίνεται φυσιολογικά παρά ένα πιο "ασφαλές" που σέρνεται..
σVista! βαλε xp ή 7 να σωθεί η κατάσταση (εκτός βέβαια κι αν πείσεις τη θειά σου να βάλει ubuntu που κατα τη γνώμη μου για έναν που παίζει πασιέτζα, γραφει στο word και χαζεύει στο internet είναι ότι πρέπει!)

Κοιτα μετα απο αυτα που διαβασα για το buffer overflow , ειμαι τελειως κατα στο να κοβει καποιος τις ενημερωσεις... βεβαια η προταση σου εχει λογικη. Ολα οσα ειπες με βρισκουν συμφωνο. Ειναι καλυτερα να βαλω ΧP πανως ο lucinos απο πανω παραθετει μια προταση ολα τα λεφτα hahahahahha ωραιος!