Δημοσιεύτηκε: 30 Απρ 2011, 12:05
από fori
matthew έγραψε:Το καλύτερο συγκολλητικό μέσο για plexiglass είναι το χλωροφόρμιο

ναι, αλλά κολλάει μόνο plexi με plexi , όχι με άλλα υλικά

xqtr έγραψε:Ωραιες οι φλογες.... αλλα σκεφτηκες να πας σε μαγαζι με επιγραφες και να του δωσεις το σχεδιο φτιαγμενο πχ. με το Inkscape σε μορφη Adobe Illustrator και να στις βγαλει σε αυτοκολλητο? Νομιζω οτι θα γλυτωνες χρονο και χρημα... ;)

εννοείς δηλαδή να μου έφτιαχνε τις φλόγες σε αυτοκόλλητο στο χρώμα που ηθελα κ να τις έβαζα απευθείας στο κουτί , χωρίς βαψίματα, τριψίματα, κοψίματα ,λουστραρίσματα και όλα τα συναφή ,σωστα?
θα ηταν μια εύκολη λύση αλλά το αποτέλεσμα δε θα ήταν το επιθυμητό .δε θέλω αυτοκόλλητα ,είναι πολυ "ψεύτικο" το αποτέλεσμα . παρ'ολα αυτά η ιδέα σου είναι πολύ καλή ...

matthew έγραψε:Εννοείται ότι πάντα παίρνουμε προστατευτικά μέτρα (γυαλιά, μάσκα, γάντια κλπ) όταν χρησιμοποιούμε εργαλεία γενικά καθώς & πάσης φύσεως συγκολλητικά υλικά, όπως όλες οι χημικές κόλλες, σιλικόνες, πολυουρεθάνες, στόκοι κλπ. Εφαρμόζοντας σωστά τα μέτρα ασφαλείας μπορούν να αποφευχθούν επικίνδυνες καταστάσεις οι οποίες προκαλούν τα ατυχήματα.

έχω απ'όλα αδερφέ ;) . τα γάντια δεν τα πολυχρησιμοποιώ ,μόνο οταν ασχολούμαι με πλέγματα