Δημοσιεύτηκε: 22 Μάιος 2011, 00:40
από simosx
logari81 έγραψε:
Καραμπινάτη περίπτωση για να συμπεριλφθει στα γράμματα που στέλνουμε στην Ευρωπαική ένωση. Το έχω δει και σε άλλα καταστήματα αλλα δυστυχώς δεν τα έχω συγκρατήσει. Καποιος που έχει χρόνο και διάθεση ας βρει καμια 10αρια τετοια και ας τα στειλουμε στις αρμοδιες αρχές της ΕΕ. Σίμο τι λες;

Έστειλα γράμμα στο e-shop (public-relations@e-shop.gr, newproducts@e-shop.gr) για το θέμα αυτό, με σύνδεσμο στη συζήτηση.
Το περιεχόμενο του γράμματος: είμαστε πολλά μέλη, και θέλουμε υπολογιστές δίχως Windows. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε το πρόβλημα ότι ο υπολογιστής με Linux δε συγκρίνεται με τον αντίστοιχο με Windows, και ως πελάτες βγαίνουμε χαμένοι.

Στην ΕΕ έκανα μια «ενημέρωση», και έλαβα απάντηση ότι μελετούν τέτοια ζητήματα (μάλλον δεν αποκαλύπτουν συνεχόμενες έρευνες, οπότε μπορεί να μελετούν πραγματικά ή να μη κάνουν τίποτα). Ακόμα, η απάντηση έλεγε ότι υπάρχει γενικά η δυνατότητα να πάρεις τα λεφτά πίσω μετά την αγορά υπολογιστή με Windows. Οπότε εδώ θέλει να σταλθούν στοιχεία ότι οι εταιρίες δεν έχουν ιδέα για τη δυνατότητα να λάβουν οι καταναλωτές τα χρήματα πίσω, και όσες τα δίνουν, κάνουν τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο δύσκολη.
Έχω μερικά προσωπικά παραδείγματα για το ζήτημα αυτό.