Δημοσιεύτηκε: 01 Ιουν 2011, 02:32
από kalopc
medigeek έγραψε:
kalopc έγραψε:
Το Angry Birds είναι αγορασμένο από το IntelAppUp και είναι νόμιμο απλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να το ποστάρω δεν θέλω να το συμπεριλαβουνε σαν Warez και δεν θέλω να παραβιάσω τους κανόνες του φόρουμ.

Το ότι πακέταρες ένα πρόγραμμα δεν σημαίνει ότι το επιτρέπει η άδεια χρήσης του. Διάβασε την άδεια χρήσης του προγράμματος, αν επιτρέπει την αναδιανομή (που δεν το νομίζω). Αν δεν γράφει, ρωτησε το δημιουργό (email).

λογικά η άδεια χρήσης σίγουρα δεν επιτρέπει την αναδιανομή του αλλά το πακετάρισμα δεν είναι παράνομο είναι σαν να το έxω συμπίεση... στον υπολογιστή μου κάνω ότι θέλω, απλά εγώ λέω τώρα αν το ανεβάσω εδώ στο φόρουμ για δοκιμές από τους χρήστες θα θεωρηθώ παραβάτης και ότι είναι παράνομο που το ανέβασα ? δεν έχω σκοπώ να γεμίσω το φόρουμ με πειρατικό λογισμικό προτιμώ το ανοιχτό και ούτε θέλω να παραβιάσω τους νόμους και εξάλου του παιχνίδι υπάρχει σε τόσα σίτες και λιπα αν το θέλει κάποιος πειρατικό τέλος πάντων θα περιμένω μήνυμα από κάποιον διαχιριστή για τον αν μπορώ να δώσω λινκ η όχι