Δημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2008, 15:22
από linuxman
hoo2 έγραψε:Παιδιά παρήγγειλα για τη θεία μου Dell XPS σειρά M από το site της αμερικής, μέσω ενός γνωστού που μένει εκεί. Στην αρχή προσπάθησα να το κάνω μέσω της Ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά αν έχεις το θεό σου, δεν ήξεραν για τι πράγμα τους μιλάω. Έτσι κατέφυγα στην λύση του εξωτερικού.

Το laptop ήρθε σε μια βδομάδα συνολικά και εννοείται ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Μέχρι και libdvdcss2 είχε πάνω. Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω το time zone, να προσθέσω Ελληνική διόρθωση και μερικές εφαρμογές. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευχάριστα πλέον είναι τα πράγματα όταν δεν χρειάζεται να κάνεις format τα windows και να στήσεις τα πάντα από την αρχή. Απλά πατάς το κουμπί και ανοίγει το PC μπαίνει στο internet από την ασύρματη κάρτα (intel 3945).... γενικά είναι .......άαααααλλη φάση. :D :D

Α... Να αναφέρω οτι τώρα η θεία μου έχει και 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη απο την canonical για 2 μήνες. Βέβαια εξακολουθεί και παίρνει εμένα τηλέφωνο.... :(

Μάλλον πρέπει να ετοιμάσουμε μια διαμαρτυρία που να την υπογράψουμε όλοι (βγάλτε όλοι PGP κλειδιά) και να την στείλουμε αρχικά στην DELL αλλά και στις άλλες εταιρίες.

Πόσο βγήκαν τα μεταφορικά απο εκεί ?
Αξίζει να το κάνεις , δεν θα ήτανε να πιο φτηνά να πάρεις ένα Dell εδώ και να βάλεις από πάνω το Λίνουξ ?