Δημοσιεύτηκε: 28 Ιούλ 2011, 11:03
από konnn
sotos21 έγραψε:Συγγνωμη αλλα οταν ζητας φτηνο laptop για να παιζεις παιχνιδια(αρα καλη καρτα γραφικων) και τα ζητας σε forum του linux, θεωρησα οτι θα τα επαιζες στο linux.
Λοιπον αφου θα μπαινεις στα windows τοτε το HP G-62 ειναι πολυ καλη επιλογη.
Το αγορασα τον Απριλιο απο Multirama για 400 ευρω (+28ευρω για extra 1GB στην μνημη)
Στα windows μεχρι PES2011 που παιζει ο γιος μου ολα ειναι ok.
Αν εγκαταστησεις ubuntu βαλε τους κλειστους της ΑΤΙ και προσοχη απεγκατεστησε τους κλειστους για την ασυρματη καρτα(που θα τους βαλει χωρις να σε ρωτησει)
Η αναλογια τιμης-αποδοσης δηλαδη i-3CPU, 1GB GPU, 4GB RAM με 428 ευρω ειναι πολυ-πολυ καλη.

ΥΓ Αφου η ερωτηση σου δεν αφορουσε linux προφανως εσυ εγραψες σε λαθος μερος, μαλλον κατα τεχνολογια μερια επρεπε να ποσταρεις.

Αν κοιτάξεις καλά τις προδιαγραφές η έκδοση των windows είναι trial , κάτι που ξέχασα να επισημάνω, τώρα είναι στην ευχέρεια του καθένα να περάσει λίνουξ.Στην περίπτωση λοιπόν αυτή δεν πληρώνεις λειτουργικό.Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο λαπτοπ δεν κάνει για παιχίδια ιδιαίτερα.
Και επειδή το έχω ψάξει λίγο τελευταία θέλω να πω πως ίσως τελικά να μην συμφέρει να αγοράζουμε υπολογιστή με προεγκατεστημένα λίνουξ διότι είναι λίγα τον αριθμό όπου στην οικονιμική θεωρεία σημαίνει ακριβότερα.Απεναντίας βρίσκεις οικονομικές προσφορές με windows όπου το επόμενο λεπτό τα αφαιρείς.Δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο ακόμα.
ΥΓ:Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί επικριτές πριν διαπιστώσουμε τι πραγματικά εννοεί κάποιος.