Δημοσιεύτηκε: 28 Ιούλ 2011, 12:10
από ark@s
c7p έγραψε:
Τώρα όσο αφορά τα δεδομένα που θα ανέβαζα σε μια τέτοια υπηρεσία, είναι τα ίδια που θα ανέβαζα και γενικά στο διαδίκτυο. Όσο εμπιστεύομαι το διαδίκτυο γενικά τόσο εμπιστεύομαι και τις επιμέρους υπηρεσίες του είτε λέγονται forums, κοινωνικά δίκτυα, clouds κτλ -αν και τα κοινωνικά δίκτυα θέλουν επιπλέον προσοχή για να μην παρασυρθείς-.

Λίγο πολύ συμφωνώ κι εγώ με αυτή την άποψη. Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα αρνητικός ή θετικός στην νέα αυτή τεχνολογία. Σίγουρα έχει κάποια "+", όπως ότι σου παρέχει την δυνατότητα να επεξεργαστείς κάποια αρχεία σου, από όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεσαι και σε αρκετά σύντομο διάστημα (θεωρούμε δεδομένο ότι υπάρχουν σημεία wi-fi σχεδόν σε όλους τους χώρους που κινήσε, και οι ταχύτητες είναι ικανοποιητικές). Υπάρχουν και κάποια άλλα σημεία όμως που με προβληματίζουν, όπως για παράδειγμα το θέμα της ασφάλειας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές να αφήνεις αρχεία σου σε servers κάποιας εταιρείας. Καλό θα είναι να είναι κάποιος προσεκτικός για το τι ανεβάζει και τί όχι...