Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2011, 13:58
Ilias95 έγραψε:Dimitris έγραψε:Και για να είμαστε και λίγο αισιόδοξοι, η Ελλάδα δεν τρώει τα παιδιά της. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Να δω πότε θα απολαύσει την παραλία με τον ήλιο να λάμπει για 15 συνεχόμενες μέρες.
Ε όχι και δεν τα τρώει. Πάρε αυτόν για παράδειγμα. Αν είναι δυνατόν με τέτοιο βιογραφικό και να μην μπορεί να βρει με τίποτα δουλειά εδώ. Πόσα παιδιά σήμερα με πτυχία, μεταπτυχιακά, διαδακτορικά κλπ και δεν μπορούν να βρουν δουλειά ή εργάζονται με πολύ χαμηλούς (για τα προσόντα τους) μισθούς.
Απελπισία. Άντε πες μου εμένα τώρα που τελειώνω το σχολείο σε 2 χρόνια να κάτσω εδώ πέρα... Με τι προοπτικές;
Όσων αφορά την παραλία και τον ήλιο αυτό νομίζω είναι άσχετο με τις επαγγελματικές επιλογές που του προσφέρονται...
Βαζεις ενα στοιχημα οτι μια χαρα εβρισκε και εδω δουλεια ο τυπος απλα επειδη εφαγε την ζωη του
στο διαβασμα και την οργανωση δεν δεχοταν να δουλεψει με κατω απο 1500 1ο μισθο? (Και ισως λεω και λιγα)
ΕΠειδη καμια φορα σας τα παρουσιαζει ο καθενας και οπως θελει και οχι οπως ειναι.
Ξερεις ποσους γνωστους εχω που μου τα παρουσιαζουν ετσι και μετα βλεπω πως ειναι αλλιως?
Εχω γνωστους που λενε "εγω δεν διαβαζα τοσα χρονια και εβγαλα μια σχολη" για να παιρνω μισθο 700 ευρω
εγω διαφωνω με αυτο. Δεν εβγαλες μονο εσυ πανεπιστημιο εβγαλαν και οι αλλοι. Βεβαια ο τυπος εδω πηρε 9.22 δεν συγκρινεται οκ
Απλα ορισμενοι ειναι ψωνισμενοι χωρις λογο. Κατα τα αλλα αν φυγουν εξω και βρουν δουλεια με περισσοτερα μαγκια τους
εμενα δεν με χαλαει παντως και μια δουλειτσα με 700. Ολοι απο καπου ξεκινανε... απο ενα starting point.