Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2011, 14:04
από ALdaperan
Star_Light έγραψε:Απλα ορισμενοι ειναι ψωνισμενοι χωρις λογο. Κατα τα αλλα αν φυγουν εξω και βρουν δουλεια με περισσοτερα μαγκια τους
εμενα δεν με χαλαει παντως και μια δουλειτσα με 700. Ολοι απο καπου ξεκινανε... απο ενα starting point.

Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου !!

Καταρχήν τα 700 πάει και χάθηκαν . Μιλάμε για 590 πλέον για βασικό μισθό !!! Προσωπικά βλέπω τη μετανάστευση όλο και πιο κοντά όταν τελειώσω τη σχολή . Και να φανταστείς δεν είμαι απο τα άτομα που ήθελε να βγει ανέκαθεν έξω . Αγαπάω την Ελλάδα και το νησί μου και ήθελα να μείνω και να δουλέψω εκεί . Πλέον όμως νομίζω ότι δεν υπάρχουν αξιοπρεπείς δουλειές πουθενά και για κανένα επάγγελμα και που είσαι ακόμα όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στην ύφεση

Όσο και αν σου ακούγεται κλισέ , δεν το κάνω στον εαυτό μου εγω . Στραβώθηκα στο σχολείο να περάσω σε μια καλή σχολή και ακόμα περισσότερο για να τη βγάλω απαιτώ λοιπόν να έχει αντίκτυπο ο κόπος μου . Τα 700 ακόμα και τα 1000 τα θεωρώ εξευτελισμό και ξέρω ότι δε θα τα βρω και αυτά στην Ελλάδα

Ilias95 έγραψε:
ALdaperan έγραψε:Υπάρχουν Έλληνες που δουλεύουν στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού και ποτέ δεν έγινε τόσος ντόρος γι αυτούς

:(

τι έπαθες ;