Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2011, 14:10
Star_Light έγραψε:
Βαζεις ενα στοιχημα οτι μια χαρα εβρισκε και εδω δουλεια ο τυπος απλα επειδη εφαγε την ζωη του
στο διαβασμα και την οργανωση δεν δεχοταν να δουλεψει με κατω απο 1500 1ο μισθο? (Και ισως λεω και λιγα)
ΕΠειδη καμια φορα σας τα παρουσιαζει ο καθενας και οπως θελει και οχι οπως ειναι.
Ξερεις ποσους γνωστους εχω που μου τα παρουσιαζουν ετσι και μετα βλεπω πως ειναι αλλιως?
Εχω γνωστους που λενε "εγω δεν διαβαζα τοσα χρονια και εβγαλα μια σχολη" για να παιρνω μισθο 700 ευρω
εγω διαφωνω με αυτο. Δεν εβγαλες μονο εσυ πανεπιστημιο εβγαλαν και οι αλλοι. Βεβαια ο τυπος εδω πηρε 9.22 δεν συγκρινεται οκ
Απλα ορισμενοι ειναι ψωνισμενοι χωρις λογο. Κατα τα αλλα αν φυγουν εξω και βρουν δουλεια με περισσοτερα μαγκια τους
εμενα δεν με χαλαει παντως και μια δουλειτσα με 700. Ολοι απο καπου ξεκινανε... απο ενα starting point.
Στο άρθρο αναφέρει ότι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση στα βιογραφικά του.
Εσένα μπορεί να μην σε "χαλάει" η "δουλείτσα" των 700 εμένα όμως από τη στιγμή που έκατσα και δούλεψα σκληρά με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Ειδικά όταν ξέρω ότι αλλού κάποιος άλλος με τα ίδια προσόντα αμείβεται πολλαπλάσια.
Το θέμα είναι ότι εδώ πέρα πλέον οι δουλείες ολοένα και λιγοστεύουν. Ειδικά στον τομέα της πληροφορικής και του προγραμματισμού ακούω ότι τα πράγματα εδώ είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντικά...