Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπ 2011, 22:23
από s.dalas
logari81 αν και ξεκίνησες μικρότερος ανήκω και εγω στην κατηγορία του "απο μικρός"... αν και στα 10 μου βοήθαγα τον πατέρα μου στην οικοδομή τα καλοκαίρια και χριστούγεννα-πάσχα απο τα 16 βγήκα στο νυχτοκάματο επίσημα παρασκευο-σάββατα και μετά ως φοιτητής φουλ τιμε νυχτα και το πρωι σχολή. Επιτέλους όμως βγήκε και μια δημοσίευση απο τα πειράματα μου (ακυρο αλλά μοιράζομαι τη χαρά μου μαζί σας). Απλά επειδή η νύχτα είναι ή για λίγο ή για μια ζωή και δεν ήθελα να είναι για μια ζωή σταμάτησα και τώρα δουλεύω (ευτυχώς έχω δουλειά) σε άσχετο βέβαια κλάδο απο αυτό των σπουδών μου. Τί να κάνουμε? Ή θα έβγαινα στο εξωτερικό να "πληρωθώ" το πτυχίο μου ή θα πάλεβα εδω σε κάτι άσχετο απο τον κλάδο μου γιατί απλά ο κλάδος μου δεν υπάρχει στο Ελλαδιστάν μας (και λίγες θέσεις που υπάρχουν καπηλώνονται απο άσχετες ειδικότητες που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις στην Ελλάδα - βλέπε ΤΕΕ - τεχνικό επιμελητήριο ελλάδος).

Στην αγορά εργασίας οι θέσεις είναι μηδαμινές. Στις καφετέριες τα αφεντικά ζητάν πλέον ποσοστά απο τα μπουρμπουαρ των σερβιτόρων. Μέχρι εκεί έφτασε η αθλιότητα. Και στις υπόλοιπες θέσεις τα μεροκάματα έχουν ξεφτιληστεί.

Το είπα και πριν. Αλλά μάλλον δεν το επεξεργάστηκε κανεις. "Το οικόπεδο είναι μπακλαβάς γωνία" και το θέλουν πολλοί....