Δημοσιεύτηκε: 29 Σεπ 2011, 23:21
από Star_Light
Αυτους ποιος τους ψηφισε ρε παιδια?

Παιδια θελετε να σας πω κατι? γιατι το βλεπω καθημερινα... μπορει να φταιω και εγω γιατι μερικες φορες ειμαι αποτομος σαν
χαρακτηρας και νευρικος. Δεν υπαρχει συνεργασια. Δυστυχως οχι. Πουθενα ομως. Ελαχιστοι θα συνεργαστουν.
Που θελω να καταληξω? Να μπλοκαρω απαντησεις σε στυλ "και τι να ψηφιζαμε" , στην Τουρκια βγαλανε τον Ερντογαν που δεν υπηρχε
σε κανεναν δικκοματισμο αν δεν κανω λαθος , εδω δεν θα μπορουσαμε να συνεργαστουμε να βγαλουμε καποιον άλλον? Περα απο τα 2 μεγαλα κομματα.
Πασχουμε στο θεμα της συνεργασιας δυστυχως... παροτι πολυ εξυπνος και πεισματαρης λαος.

Ενα αυτο... @dim459 εγω ποτε δεν ειπα πως δεν φταινε οι πολιτικοι. Αμα επιαναν αυτους που επρεπε δεν θα χρειαζοταν τωρα να κοψουν απο τους γονεις μας. Ή και απο σενα. Θα επρεπε ομως σαν πολιτες να γνωριζουμε τι συμβαινει... φταιξαμε αρκετα.

Υπογραφεις ενα χαρτι... και δεν κοιτας τι γραφει? Τοσα χρονια δεν μπορουσε καποιος να αναρωτηθει... κατσε ρε φιλε... εγω ειμαι αποφοιτος λυκειου πως γινεται να παιρνω 2000 ευρω το μηνα? Τα αξιζω ? ή ακομη και σπουδαγμενος αξιζω να παιρνω 2000 ευρω 25 χρονων παιδαρελι? Γιατι? Μονο εγω εχω σπουδασει??? Οι αλλοι τι εκαναν? Μηπως παιζεται καμια κομπινα απο πισω μου? Και οντως παιζοταν... στα δινανε για να σε δελεαζουν.... πλαστα ηταν ολα! Επειδη καποιοι καυχιουνται οτι συμμετειχαν και στα κοινα... αυτο ειναι συμμετοχη στα κοινα? Να συζητας δηλαδη μονο στα καφενεια και να ψηφιζεις με ρουσφετικα κριτηρια και να μην ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ ποια ειναι η κατασταση της χωρας? Αυτο καποιοι το ονομαζαν συμμετοχη στα κοινα δεν εχει καμια σχεση ομως με αυτα που θεωρουσε ο Αριστοτελης οταν ελεγε πως ειναι αχρηστος οποιος δεν συμμετεχει στα κοινα.

Και κατι ακομη για μερικους που νομιζουν οτι εξω θα τους τα εχουν στρωμενα... 2 γνωστοι μου εφυγαν αρον αρον απο την Γερμανια επειδη επαιζε τραγικος ρατσισμος κατα των Ελληνων. Τους ελεγαν κλεφτες , τεμπελες και μαλακες. Και οτι τους εδειξαν πλαστα στοιχεια επι εποχης Σημιτη για να μπουν στην ΕΕ . Σε καποιες χωρες του εξωτερικου τα πραγματα ειναι πολυ καλα σε αλλες ομως θα αντιμετωπισεις προβληματα επειδη ο ξενος δεν ειναι βλακας και ξερει οτι αφησες την χωρα σου την οποια αφησες επειδη ΕΚΑΝΕΣ μπουρδελο. Και ηρθες μετα εξω να σωθεις... αυτο δειχνει καλη εντυπωση? Θα βγαλεις καποια φραγκα αλλα θα φας χωσιμο. Να το ξερετε αυτο. Δεν θα πας εκει και θα σου δωσουν 2000 ευρω το μηνα επειδη ειναι ανοιχτομυαλοι και ισσσοροπημενοι , ειναι μεν αλλα οχι οπως το νομιζουν ορισμενοι. Απο τα 2000 τα 1200 θα φευγουνε σε εξοδα. Και τοτε καποιοι θα με θυμηθουν επειδη θα ερθουν μια η αλλη πως ασχετα με τις σπουδες ειναι ΑΦΥΣΙΚΟ να εισαι ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ με 1ο μισθο πανω απο 1000 ευρω... Εκτος και αν εχεις αστερι και εισαι ο Μεσι αλλα ο Μεσι κανει και αλλη δουλεια.

Συγγνωμη για τον τροπο μου σε καποια σημεια ειναι αποτομος. Και για το μακρυναρι της σκεψης μου. Απλα πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε σκληρα (αληθινα) δηλαδη επειδη η ζωη ειναι σκληρη. Πρεπει να εισαι προετοιμασμενος.