Δημοσιεύτηκε: 30 Σεπ 2011, 10:11
από xaris2335
Dimitris έγραψε:Και όταν ζήτησα την αναλυτική βαθμολογία σε pdf μου την έστειλε ο ένας σε mht (θα πέρνατε κάποιον για προγραμματιστή όταν δε μπορεί να μετατρέψει ένα mht σε pdf; Για πείτε μου) κι ο άλλος σε jpg. Από τους 2 που στείλανε email ο ένας μόνο μου έστειλε το βιογραφικό του σε απλό pdf, και ο άλλος σε doc.

όχι βέβαια ούτε εγώ θα τον έπαιρνα.
Όσο για τις βαθμολογίες που λες εγώ προσωπικά δεν δίνω και τόσο μεγάλη σημασία γιατί εεε.. πως να το κάνουμε δεν είναι και τόσο αντικειμενικές έτσι.
Το λέω απο προσωπική πείρα απο την εποχή που ήμουνα στο γυμνάσιο κιόλας ενώ στα μαθηματικά ήμουνα δραστήριος στην αίθουσα αλλά είχα και καλές βαθμολογίες σε τεστ η καθηγήτρια μου έβαζε χαμηλούς βαθμούς και όταν την ρώτησα γιατί, ξέρεις τι μου απάντησε, στο προηγούμενο εξάμηνο δεν ήσουν και τόσο καλός.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι βαθμοί για μένα δεν λένε πολλά, στην πράξη με ενδιαφέρει ο άλλος να είναι καλός.
Εγώ στη θέση σου θα τους έβαζα να κάνουν μια εργασία η οποία μπορεί να γίνει γρήγορα απο κάποιον που ξέρει πληροφορική, εκεί θα δεις πραγματικά τι ψάρια πιάνει κάποιος.