Δημοσιεύτηκε: 30 Σεπ 2011, 21:52
s.dalas έγραψε:συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι σε πειραξε. το οτι δε θέλει να κάνει λογαριασμο στο facebook? για μενα καλα κανει.
τελοσπάντων. οσο αφορά το ποιος είναι απόλυτος δηλαδή εσύ με αυτό τι είσαι?το εχεις πει αρκετες φορες...Star_Light έγραψε:... δουλειες υπαρχουν... τα παντα υπαρχουν..
Αν θέλετε να παραμείνουμε στο θέμα ομως και να μη προχωρήσουμε στο ποιος είπε τι.
Εγω ειμαι απολυτος προς την σωστη πλευρα ομως. Τελοςπαντων κοιταξε φιλε
αστο , χεστο. Δεν περιμενα απο καποιον να παρει θεση απλα τις παρατηρησεις θα τις κανεις και στον αλλον . Εδω πριν 3-4 μηνες επειδη αποκαλεσα
μια γυναικα γκομενα βγηκε ενας τυπος (θιχτηκε ο ανθρωπος πρωτη φορα την ακουγε την λεξη) και με αποκαλεσε ξεφτιλισμενο και ουτε ενας
απο εσας δεν πηρε θεση και καθεσαι και αναρωτιεσαι τωρα τι με πειραξε στον αλλον? Εδω τοτε που ο αλλος με εβρισε και με προσβαλλε φανερα κανεις απο εσας δεν βγηκε να του πει 2-3 κουβεντες . Τι να σου κανω που δεν το συνεχισα τοτε... σεβαστηκα εσας εδω μεσα και οχι μονο σεβαστηκα αλλα ζητησα και συγγνωμη απο ολη την κοινοτητα. Ειναι η 2η φορα που γινεται ομως αυτο το πραγμα και εχω αρχισει και σκαλωνω.
Στο μεταξυ για να δεις οτι τον καλυπτεις... για να δεις αυτο εδω το πραγμα
(σορρυ το ΚΩΛΟΒΙΝΤΕΟ εννοουσα)
http://www.pameekso.gr/ta-vasika-ergaleia
χρειαζεσαι προφιλ στο φεησμπουκ?
απαντησε μου αν μπορεις.