Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2011, 01:40
από filippos.xf
Είναι συγκλονιστικό, το πόσο εύκολο είναι για ορισμένους να βάζουν ένα nickname ή ως συνήθως να διατηρούν την ανωνυμία τους και να ξεστομίζουν ότι βλακεία τους έρθει στο κεφάλι. Πραγματικά, ορισμένοι σκληροπυρηνικοί λινουξάδες όχι μόνο δεν κατεβαίνουν από το καλάμι, αλλά σκαρφαλώνουν όλο και πιο ψιλά σε αυτό το καλάμι. Μάλλον τους αρέσει το καλάμι. ;) Επειδή είναι παλιοί χρήστες λινουξάδες, επειδή χρησιμοποιούν μια πιο "ψαγμένη-hardcore" διανομή, επειδή ξέρουν προγραμματισμό κτλ κτλ. νομίζουν ότι είναι οι θεοί του λίνουξ. Μάλλον ειλικρινά δεν ξέρω τι νομίζουν, ίσως πιστεύουν ότι το λίνουξ είναι ιδιοκτησία τους. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι το πως πιστεύουν ότι οι περισσότεροι χρήστες ubuntu είναι βλάκες, άσχετοι, χωρίς σοβαρότητα και χωρίς γνώσεις περί λίνουξ, χωρίς επίπεδο...

Θαυμάστε εδώ σοβαρότητα από σκληροπυρηνικό λινουξά που κατέχει το "άθλημα" καλύτερα..

http://www.ubuntu-gr.org/story/17-10-11 ... buntu-1110

Να χαρώ εγώ σοβαρότητα!!! Μπράβο παλικάρι μου, έτσι!! Εύγε!! Ορίστε και χειροκρότημα.. :clap:
Ειρωνεύομαι ασφαλώς. Αυτό που βλέπετε στην εικόνα παραπάνω είναι η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο, που κάτι τέτοιους χρήστες λινουξάδες θα ήθελα να τους είχα μπροστά μου. Το μόνο εύκολο γι' αυτούς όμως είναι να κράζουν τους ουμπουντάδες από το ίντερνετ και να ασχολούνται με το ubuntu και τους χρήστες του. Έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο και σαν σοβαροί λινουξάδες που είναι, χρησιμοποιώντας τις δικές τους σοβαρές διανομές, κάθονται και αφιερώνουν χρόνο από εδώ κι από εκεί κάνοντας τέτοιου είδους σχόλια..

Βγάλτε την χολή σας σκληροπυρηνικοί λινουξάδες, βγάλτε την χολή σας. Το Ubuntu σας την σπάει για τα καλά.
Ποιος ξέρει, μπορεί και εσείς ουμπουντίστες να είστε καταβάθος με τόσο χρόνο που αφιερώνετε σχολιάζοντας το. ;)