Δημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2011, 10:22
Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα
Απάντησα ότι δε με ενδιαφέρει.
Αυτό που ξέρω είναι ότι η Google προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες διαδικτύου και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτές (mail, μηχανή αναζήτησης,docs κλπ)
Σίγουρα για να επιβιώσει μια εταιρία πρέπει να κάνει διάφορες κινήσεις . Ο ανταγωνισμός το επιβάλλει . Αλλά όσο οι υπηρεσίες της είναι οι πιο ποιοτικές θα είναι πάντα πρωτοπόρος.
Όσον αναφορά την παρακολούθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ κλπ , κουράστηκα να τα ακούω . Όποιος φοβάται απλά δεν κάνει λογαριασμό .
Dimitrios.gr έγραψε:«Εάν κοιτάξω αρκετά καλά 14 φωτογραφίες σας, τα μηνύματα σας, την τοποθεσία σας, και χρησιμοποιήσω Τεχνητή Ευφυΐα», είπε ο Eric Schmidt, ο πρόεδρος της Google , «μπορώ να προβλέψω που θα πάτε, τι θα κάνετε ΠΡΙΝ το κάνετε.»Μιλώντας στο συνέδριο Techonomy στην λίμνη Tahoe , τον Αύγουστο 2010 έριξε και μερικές ακόμη ρητορικές βόμβες, όπως «Οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι για την τεχνολογική επανάσταση», που θα πρέπει να μας προβληματίσουν.
Κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι κρύβει ο άλλος μέσα του , όσες φωτογραφίες και αν δει όσο καλά και αν τον ξέρει.
Καλά καλά δεν ξέρουμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας
Νομίζω όλα αυτά είναι υπερβολές.