Δημοσιεύτηκε: 08 Δεκ 2011, 03:20
από mangelasakis
nickkefi έγραψε:Όλα αυτά για minimal δεν τα καταλαβαίνω, το kde μπορείς να το κάνεις ξερό και minimal όσο θες, αν δεν βαριέσαι να ασχοληθείς μαζί του.

mangelasakis έγραψε:Στην τελική δεν σου προσφέρει τίποτα περισσότερο από ότι τα υπόλοιπα και είναι και πιο βαρύ.

Ε, όχι και -τίποτα- περισσότερο. Πού αλλού μπορείς να βάλεις έναν web browser δίπλα σε ένα τερματικό μέσα σε auto-hide panel;

Αυτό δεν το πολύ κατάλαβα... Και ας πούμε ότι το κάνεις αυτό... Τι θα κερδίσεις? Απλά φρού φρού και αρώματα και ένα σωρό εφέ και widgets για να εντυπωσιάζει (στην πραγματικότητα αυτό είναι το KDE ένα περιβάλλον με ένα σωρό παραμετροποιήσιμα εφέ)... Πριν 2-3 μήνες που είχα δοκιμάσει το kde παρατήρησα ότι ενώ έχει τόσες άλλες επιλογές δεν είχε το πιό απλό από όλα, όπως να κάνεις ένα απλό extract ή compress ένα αρχείο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις ολόκληρη εφαρμογή... Μου φαινόταν τόσο απίστευτο... Αυτός ήταν και ένας από τους πολλούς λόγους που με εκνεύρισε και το έβγαλα καθώς και ότι μου θυμίζει αφάνταστα τα windows και δεν μου είναι καθόλου λειτουργικό, εργονομικό και εύχρηστο...