Δημοσιεύτηκε: 18 Ιαν 2012, 19:19
Όχι κακή χρήση παιδιά... Είμαι σε γενικές γραμμές πολύ προσεκτικός με τα μηχανάκια μου και χρησιμοποιώ λάπτοπ από την εποχή που δεν είχε σκληρό (8086/μια δισκέτα). Δεν θυμάμαι και εγώ πόσα έχω αλλάξει. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Επιπλέον δεν νομίζω να ισχύει πια αυτό το περί μη συνδεδεμένης όταν είναι στο ρεύμα κλπ. συν ότι ο χρόνος, όπως επισημάνθηκε είναι πολύ μικρός (45 μέρες) ούτως ή άλλως.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, όταν το αγόρασα, το κουτί ήταν ανοιχτό και η μπαταρία στη θέση της, κάτι που έδειχνε (αυτό μου επιβεβαίωσε το μαγαζί) ότι το είχαν χρησιμοποιήσει για να το δείξουν κλπ. Επειδή δεν είμαι κανένας δύστροπος δεν έφερα καμία αντίρρηση, ούτε τώρα εννοώ ότι έγινε κακή χρήση πριν το παραλάβω, απλά δεν είχα την ευθύνη από την πρώτη στιγμή και από την πρώτη φόρτιση.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, όταν το αγόρασα, το κουτί ήταν ανοιχτό και η μπαταρία στη θέση της, κάτι που έδειχνε (αυτό μου επιβεβαίωσε το μαγαζί) ότι το είχαν χρησιμοποιήσει για να το δείξουν κλπ. Επειδή δεν είμαι κανένας δύστροπος δεν έφερα καμία αντίρρηση, ούτε τώρα εννοώ ότι έγινε κακή χρήση πριν το παραλάβω, απλά δεν είχα την ευθύνη από την πρώτη στιγμή και από την πρώτη φόρτιση.