Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2012, 01:30
Σαν παίκτης προς παίκτη σου συνιστώ: Όχι, άλλο ASUS μπούχτισα. Tην Gigabyte της υπογραφής μου και γενικά το υλικό του Η/Υ που χρησιμοποιώ ακόμα τα είχα επιλέξει με κριτήριο και σκοπό να φτιάξω ένα μηχάνημα για παιχνίδια κυρίως. Επίσης, άποψή μου είναι ότι δώσεις παίρνεις κι αν θέλεις να φτιάξεις πραγματικά ένα δυνατό μηχάνημα για παιχνίδια πρέπει να διαθέσεις και τα ανάλογα λεφτά. Και καλύτερα να πάρεις κάτι που θα συναρμολογήσεις μόνος σου ή θα σου τον συναρμολογήσει το κατάστημα με μέρη που θα επιλέξεις εσύ, αφού κάνεις πρώτα την απαιτούμενη έρευνα αγοράς, (π.χ. αν δεν το έχεις κάνει ήδη καλό θα είναι να δημοσιεύσεις τις απορίες σου στα φόρουμ των παιχνιδιών που σε ενδιαφέρουν και να συλλέξεις κι από εκεί απόψεις) παρά να πάρεις κάτι έτοιμο, ακόμα κι αν διαφημίζεται ως το απόλυτο μηχάνημα για παιχνίδια.
Υ.Γ.: Περί τροφοδοτικού: δεν ξέρω αν φθάνουν τα 650W, καλύτερα 750W (τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν λίγα χρόνια, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Προσωπικά είχα πάρει τότε ένα των 1000W με το σκεπτικό ότι σταδιακά θα ανανέωνα και το υπόλοιπο υλικό, αλλά τελικά το μετάνοιωσα, γιατί δεν πρόκειται πλέον να φτιάξω το μηχάνημα που ονειρευόμουν τότε!) Πάντως, σημαντικό είναι το μηχάνημα που θα πάρεις να έχει καλή ψύξη.
Υ.Γ.: Περί τροφοδοτικού: δεν ξέρω αν φθάνουν τα 650W, καλύτερα 750W (τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν λίγα χρόνια, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Προσωπικά είχα πάρει τότε ένα των 1000W με το σκεπτικό ότι σταδιακά θα ανανέωνα και το υπόλοιπο υλικό, αλλά τελικά το μετάνοιωσα, γιατί δεν πρόκειται πλέον να φτιάξω το μηχάνημα που ονειρευόμουν τότε!) Πάντως, σημαντικό είναι το μηχάνημα που θα πάρεις να έχει καλή ψύξη.