Δημοσιεύτηκε: 11 Μαρ 2012, 06:55
από eliasps
simosx έγραψε:και από την περιγραφή που δίνει μπορώ να φανταστώ να είναι κάποιος παράξενος ιός. Είναι παράξενο ζήτημα.

Ναι έχεις δίκαιο! Είναι παράξενο! Αφού λειτουργούσε με τον ΟΤΕ με τις ίδιες ρυθμίσεις (ίντερνετ, ασφάλεια) είναι πολύ περίεργο να μην λειτουργεί με άλλον πάροχο. :?

dim459 έγραψε:Δοκίμασες με άλλον browser ;

Προσπάθησα μέσω ίντερνετ να εγκαταστήσω chrome και firefox αλλά οι σελίδες αυτές για το download και την εγκατάσταση, μάλλον ανήκουν σε αυτές που δεν μπορούν να φορτωθούν. Έχεις δίκαιο, δεν διευκρίνισα στο αρχικό ποστ ότι όλες οι προσπάθειες έγιναν από Internet Explorer.
Off topic:
Ο I.E. μάλιστα, μου έβγαλε ένα σφάλμα όταν μπήκα μέσω αυτού,στη σελίδα του φόρουμ, το οποίο δεν διάβασα καλά, αλλά ανέφερε κάτι για προβλήματα συμβατότητας με την σελίδα! :problem:

@medigeek
Διάβασα την απάντησή σου και να σου πω την αλήθεια, κατάλαβα μεν τι εννοείς, αλλά δυστυχώς δεν έχω εμπειρία στο θέμα (MTU) και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. :P

Σωστή η υπόθεσή σου ;) ! Ο υπολογιστής τρέχει ubuntu τώρα, χωρίς κανένα πρόβλημα συμβατότητας ή οτιδήποτε (από όσο ξέρω τουλάχιστον, γιατί δεν το έχω κοιτάξει ακόμα εγώ)! Καθοδήγησα την αδερφή μου από το τηλέφωνο (μιάς και είχα φορτωμένο πρόγραμμα σήμερα) για τα βήματα της εγκατάστασης και επειδή είχα πολλά στο μυαλό μου, ξέχασα να της πω να κοιτάξει αν φορτώνονται κανονικά οι σελίδες που είχαν πρόβλημα. Oπότε δεν ξέρω ακόμα αν λύθηκε το θέμα με την αλλαγή λειτουργικού.

Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ κουρασμένος, σου γράφω από το λάπτοπ (με το ubuntu) και δεν είμαι σε θέση να ανοίξω τον σταθερό για να σου δώσω το απότελεσμα της εντολής :P . Θα στο δώσω όμως μέσα στην μέρα!

Ορίστε η επιστροφή από το λαπτοπ:
Κώδικας: Επιλογή όλων
elias@HP-Pavilion-dv6:~$ tracepath www.google.com
1: hp-pavilion-dv6 0.285ms reached
Resume: pmtu 65535 hops 1 back 64

Δεν μου λένε κάτι αυτοί οι αριθμοί. :(

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!