Δημοσιεύτηκε: 17 Μαρ 2012, 07:59
ΗΛΙΑΣ έγραψε:Τα win7 που ειχε το λαπτοπ προεγκατεστημένα πήραν πόδι απο την πρώτη μέρα που το είχα αγοράσει και τώρα cd απο αυτα δεν βρίσκω!(Μπορεί και να μν μου είχαν δώσει) και μονο τα vista μπορεσα και βρήκα αυθεντικά!
Off topic:
Τώρα πλέον έχουν βάλει τα recovery για να μειώσουν τις δαπάνες από τα CD, ενώ εσύ στην τιμή της αγοράς πληρώνεις το πακέτο υλικού-λειτουργικού, αλλά για CD ούτε λόγος. Αγόρασα τα Windows, που είναι; Μπορεί να θέλω να κάνω ένα format αργότερα ή γενικά να πειραματιστώ με τον υπολογιστή μου, θα χρειαστώ το CD.
Και μετά έχουν το θράσος να σου στέλνουν το spam-πρόγραμμά τους από κάθε update, ότι "μπορεί να έχετε πέσει θύμα πλαστογράφησης". Με τέτοιες απάτες σε σπρώχνουν στην πειρατία λογισμικού και μετά υποστηρίζουν νομοσχέδια SOPA/PIPA/ACTA. Απίστευτο...
Άμα αγοράσεις υπολογιστή με Windows και δεν έχει το CD μέσα, μπορείς να το ζητήσεις (απαιτήσεις) επιτόπου από τον πωλητή ή τον υπεύθυνο και αυτός είναι υποχρεωμένος να σου το δώσει.
Ζητώ συγνώμη για το μεγάλο off topic, αλλά έπρεπε να αναφερθεί κάποια στιγμή το έγκλημα με τα CD των Windows. Tα τελευταία 2 χρόνια έχω αγοράσει 2 υπολογιστές και δεν έχω κανένα CD Windows...