Δημοσιεύτηκε: 17 Μαρ 2012, 19:08
ΗΛΙΑΣ έγραψε:Το update στα bios θέλω να το κάνω γιατί αρκετοί το προτίνουν σαν λύση για την μεγάλη θερμοκρασία του laptop!Δεν είναι τραγικό το πρόβλημα αλλα ειναι λίγο ενοχλητικό...
Mπορείς να κοιτάξεις και εναλλακτικές λύσεις, μέσω προγραμμάτων. Με αναζήτηση στη google μπορείς να βρεις διάφορες περιπτώσεις. Εγώ προσωπικά δεν συνιστώ update στο BIOS (έχω καεί από τέτοια διαδικασία), ειδικά άμα δεν είσαι σίγουρος για το αν μπορεί να γίνει σωστά μέσω vista. Eπίσης ανάλογα το laptop, το πρόβλημα της θερμοκρασίας μπορεί να έχει διάφορες αιτίες. Από μη κατάλληλη εγκατάσταση οδηγών της κάρτας γραφικών μέχρι και σκόνη στο ανεμιστηράκι.
Off topic:
ΗΛΙΑΣ έγραψε:Off topic:
Έχεις απόλυτο δίκο φίλε..το μόνο θετικό που βγάινει πιστεύω μέσα από αυτό είναι οτι έχεις ακόμα ένα επιχέιρημα που μπόρεις να χρησιμοποιήσεις για να στρέψεις κάποιο κόσμο στο opensource..Όταν οι άλλοι δεν σε βλέπουν σαν πελάτη αλλά σαν πορτοφόλι οι μόνες καινοτομίες που μπορούν να σου παρουσιάσουν είναι για το πως μπορούν να σου πάρουν πιο εύκολα λεφτά.Στο χέρι του κόσμου είναι πιστεύω να τους δώσει κάποια άλλα πράγματα που έχει στο παντελόνι του εκτός απο τα χρήματα του..Και δεν μιλάω μόνο για την ΜΣ ή την απλ αλλά και για τον κάθε περήφανο ληστή της αγοράς...