Δημοσιεύτηκε: 01 Απρ 2012, 22:01
filippos.xf έγραψε:max mortimer47 έγραψε:>Aσφαλές?Σχετικό,ειναι ασφαλές αν δεν εχεις παραβατική συμπεριφορα ή αν δεν υποστηριζεις ριζοσπαστικες ιδέες.
Ωραία το θέτεις. Τι επιπτώσεις θα μπορούσαν να υπάρξουν αν είχε κάποιος παραβατική συμπεριφορά και υποστήριζε ριζοσπαστικές ιδέες;
Όπως είπα υπάρχει λογοκρισια,σ άλλες χωρες περισσότερο σε άλλες λιγοτερο,π.χ. εγω έφαγα μπαν σε ενα ελληνικο σαιτ επειδη δεν ήμουν εθνικιστικό κουτορνίθι όπως έπρεπε να σαι σαυτο το σαιτ(οπότε εγω ημουν ο ριζοσπαστικος ας πουμε).Για την παραβατικη συμπεριφορα,νταξει δεν χρειαζεται να γινω πιο ακριβης,καλά κανουν φυσικα οι αρχες και τους ψαχνουν μεσω διαδικτυου,εδω συμφωνω να υπάρχει παρακολουθηση.
max mortimer47 έγραψε:Διότι πχ το google γνωρίζει όλη μας την ιστορία στο διαδικτυο,παρόλα αυτα δεν ξερει τα πραγματικα μας στοιχεια και άλλωστε κατα ποσο αυτες οι πληροφοριες τους ειναι χρησιμες?
Δεν ξέρω κατά πόσο τους είναι όλες αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες και πράγματι το google γνωρίζει όλη μας την ιστορία στο διαδίκτυο.
Το google web history το εχεις ακουστα?Εμενα προσωπικα με εξυπηρετει αυτη η υπηρεσια διότι θελω να βλεπω παλαιότερες αναζητησεις που εκανα αλλά φυσικα καποιος μπορει να κανει καταχρηση αυτων των πληροφοριων...