Δημοσιεύτηκε: 05 Απρ 2012, 15:54
Learner έγραψε:Αυτό το e-shop έχει αυτή την εγγύηση , που είναι αρκετά ελκυστική μπορώ να πω. 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ;
Δεν με ενδιαφέρει η δύναμη ιδιαίτερα. Ανέφερα , πως δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια (απ' το netbook-laptop). Βασικά μου αρέσει το netbook περισσότερο απ' το laptop. "Πας καλά;" θα μου πεις , αλλά γούστα είναι αυτά. Επίσης διαρκούν περισσότερο νομίζω.(μικρότερη οθόνη). Η χρήση θα γίνεται επί το πλείστον εκτός ρεύματος.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και 13 ή 14 ίντσες οθόνη αλλά αυτό το έγραψα περισσότερο σαν όριο. Αρκεί να μην είναι μικρότερη από 10.1 .
Μάλλον η λίστα είναι μικρή όμως , ε ; Ειδικά εδώ στο Ελλάντα .
Μα η δυναμη δεν ειναι απαραιτητη για παιχνιδια μονο,για παραδειγμα ενα απο τα νετμπουκ που ανεφερες φορα τον επεξεργαστη amd c60 ο οποιος ειναι επιεικως απαραδεκτος,ο υπολογιστης θα σερνεται σε απλες χρησεις όπως το ιντερνετ.Και εκτος των άλλων τη δυναμη την θες και για το μελλον,αν αγορασεις υπολογιστη τον αγοραζεις με σκεπτικο να τον κρατησεις τουλαχιστον 5 χρονια,οι απαιτησεις των προγραμματων όμως αυξανονται μεσα στον καιρο.
Καλα αν σαρεσουν εξωτερικα τα νετμπουκ περισσότερο,καλως,απλά λεω οτι δεν αξιζει απο οικονομικη άποψη μια και με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις κατι πολυ πιο δυνατο και με περισσότερες δυνατοτητες(π.χ. dvd drive).Η λιστα οντως ειναι μικρη,μην ψαχνεις μονο απο το ιντερνετ,πηγαινε στα μαγαζια (mediamarkt,electroworld κτλ) και δες απο κοντα.Γενικα τα νετμπουκ αρχιζουν να εγκαταλειπονται τον τελευταιο καιρο απο τις εταιριες οπότε βλεπεις λιγοτερα μοντελα απο ότι παλαιοτερα.