Δημοσιεύτηκε: 03 Ιουν 2012, 00:10
logari81 Είχες δίκιο, δοκίμασα αυτά που μου είπες και έριξα την θερμοκρασία με την προβληματική κάρτα 12 βαθμούς CPU και 17 βαθμούς GPU χωρίς να έχω κάποια επίπτωση στο υπόλοιπο σύστημα.(π.χ. hd video σε full screen). Τώρα είμαι με firefox και 2 τερματικά ανοικτά και έχω 53 βαθμούς CPU και 50 βαθμούς GPU.
Δίνω σε τερματικό
Για την μία κάρτα
Για την δεύτερη.
Έχω όμως πρόβλημα να κάνω σκριπτάκια για να ξεκινάνε αυτόματα.(και δεν μπορώ να κλείσω τα τερματικά γιατί χάνονται οι ρυθμίσεις)
Δεν το έχω ψάξει πολύ (για τα σκριπτάκια) γιατί θέλω να πειραματιστώ αύριο που θα έχω ελεύθερο χρόνο,για να δοκιμάσω με την μία κάρτα μόνο καθώς και άλλα προφίλ.
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.
Edit: άκυρο για τα τερματικά, μπορώ να τα κλείσω χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις( το έγραψα παραπάνω γιατί μου έβγαζε προειδοποίηση όταν πήγαινα να τα κλείσω)
Δίνω σε τερματικό
Για την μία κάρτα
- Κώδικας: Επιλογή όλων
soriris@soriris-HP-G62-Notebook-PC:~$ sudo su
[sudo] password for soriris:
root@soriris-HP-G62-Notebook-PC:/home/soriris# echo low > /sys/class/drm/card1/device/power_profile
root@soriris-HP-G62-Notebook-PC:/home/soriris#
Για την δεύτερη.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
soriris@soriris-HP-G62-Notebook-PC:~$ sudo su
[sudo] password for soriris:
root@soriris-HP-G62-Notebook-PC:/home/soriris# echo low > /sys/class/drm/card0/device/power_profile
root@soriris-HP-G62-Notebook-PC:/home/soriris#
Έχω όμως πρόβλημα να κάνω σκριπτάκια για να ξεκινάνε αυτόματα.(και δεν μπορώ να κλείσω τα τερματικά γιατί χάνονται οι ρυθμίσεις)
Δεν το έχω ψάξει πολύ (για τα σκριπτάκια) γιατί θέλω να πειραματιστώ αύριο που θα έχω ελεύθερο χρόνο,για να δοκιμάσω με την μία κάρτα μόνο καθώς και άλλα προφίλ.
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου.
Edit: άκυρο για τα τερματικά, μπορώ να τα κλείσω χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις( το έγραψα παραπάνω γιατί μου έβγαζε προειδοποίηση όταν πήγαινα να τα κλείσω)