Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2008, 17:39
Χαίρεται, εγώ απηλλάχθηκα πλήρως από τα Windows. Μου λείπουν τα παιχνίδια που τρέχουν στα Windows αλλά τη βγάζω με το wine αν και πλέον έχω απεξαρτηθεί από αυτό τον πόθο μου. Ως προς τα άλλα έχω βρει τις ανάλογες εφαρμογές στο Linux που χρησιμοποιούσα και στα Windows. Χρησιμοποιώ τον aMSN και είμαι ευχαριστημένος γιατί μπορεί να μην έχει τα χαρακτηριστικά του MSN τουλάχιστον όμως μπορώ να επικοινωνώ με τις επαφές μου επαρκώς. Άμα δε θέλετε να επιβαρύνεστε με messengers δοκιμάστε αυτό: http://www.meebo.com. Mπορείτε να συνδέεστε με το λογαριασμό σας στις υπηρεσίες που ενσωματώνει και να επικοινωνείτε με τις διαδυκτιακές σας επαφές (ανταλλαγή αρχείων κτλ. πάντως δεν είναι εφικτές).
Η πληρότητα του Linux με έχει απαλλάξει επίσης από την υποχρέωση εγκατάστασης και ενημέρωσης αντιβιοτικών και από την έννοια των κακόβουλων λογισμικών. Μεγάλο πλεονέκτημα.
Η πληρότητα του Linux με έχει απαλλάξει επίσης από την υποχρέωση εγκατάστασης και ενημέρωσης αντιβιοτικών και από την έννοια των κακόβουλων λογισμικών. Μεγάλο πλεονέκτημα.