Δημοσιεύτηκε: 24 Ιουν 2012, 16:30
από anagno
Holyshock έγραψε:Σχετικά με το συγκεκριμένο μαγαζί όπως έχει γίνει γνωστό απο τον τύπο είχε πρόβλημα και προσπαθούσε να μπεί στο άθρο99. Τώρα σχετικά με την εγγύηση. Αν την εγγύηση την δίνει η εταιρία που φτιάχνει το προιόν τότε δεν έχει θέμα με ότι και να γίνει με το συγκεκριμένο κατάστημα. Όμως σε πολλά προιόντα για να μειώσει το κόστος το eshop πουλάει τα προιόντα χωρις εγγύηση παρέχοντας εγγύηση το ίδιο την εγγύηση eshop αν θυμάμε καλά σε αυτές τις περιπτωσεις έχεις πρόβλημα σε περίπτωση που γίνει οτιδίποτε

Τα innovator desktop έχουν 3 χρόνια εγγύηση σύμφωνα με το σιτε αλλά νομίζω είναι η εγγύηση του eshop. Η υπόθεση είναι ότι ακόμα και αν η εταιρεία σου δίνει εγγύηση χωρίς αντιπρόσωπο στην Ελλάδα τα πράγματα περιπλέκονται διότι θα είσαι υποχρεωμένος να στείλεις στην καλύτερη των περιπτώσεων το ελαττωματικό μέρος πίσω στην εταιρεία ταχυδρομικώς...

stavrosLinux έγραψε:
το eshop είχε όντως πρόβλημα, νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί.

Μακάρι διότι είναι μία καλή εταιρεία και όταν άκουσα τα προβλήματα της ξαφνιάστηκα. Εγώ ότι ηλεκτρονικό ήθελα που κόστιζε πάνω από 50 Ευρώ από το eshop το αγόραζα ...