Δημοσιεύτηκε: 09 Ιούλ 2012, 11:40
από rat
fuzzfree έγραψε:Online μπορείς να δεις για διάφορες τιμές. Μετά μπορείς να επισκεφτείς το κάθε site ξεχωριστά κτλ. Μην φοβηθείς να αγοράσεις από το ίντερνετ, μπορείς να πληρώσεις μέσω τραπέζης, αντικαταβολή κτλ.


Πολλοί είναι αυτοί που αγοράζουν online, το βασικό πιστεύω είναι να γνωρίζουν τι αγοράζουν. Το να δεις σε ένα κατάστημα ένα δίσκο των 500gb μάρκας "σώσε_γρήγορα_αν_μπορείς_xt600" 100 ευρώ και στον άλλο κατάστημα ένα δίσκο των 500gb μάρκας "σώσε_γρήγορα_αν_μπορείς_xt900" 150 ευρώ δεν σημαίνει πως στο πρώτο θα κάνεις την καλύτερη αγορά.

fuzzfree έγραψε:Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς καλύτερα ένα τοπικό κατάστημα υπολογιστών να σου δώσουν συμβουλές κτλ. Και αν έχεις οποιαδήποτε απορία κτλ. να έχεις κάποιον κοντά τεχνικό για βοήθεια.


Λέγοντας τεχνικό (χωρίς να θέλω να γίνω κακός) εννοούμε κάποιον που έχει υπολογιστή στο σπίτι του, κάποιον που ασχολείται με τους υπολογιστές (παίζει παιχνίδια όλη μέρα), κάποιον που σπουδάζει σε κάποια σχολή πληροφορικής και δεν γνωρίζει να κάνει ένα φορμάτ, κάποιον που σπουδάζει σε κάποια σχολή που κάνουν και κάποιο μάθημα πληροφορικής (θα μπορούσα να συνεχίσω με διάφορους τεχνικούς) ή κάποιον που είναι τεχνικός και δουλεύει ήδη σε κάποιο κατάστημα ή σε κάποια εταιρεία πληροφορικής (όχι σαν αποθηκάριος βέβαια) ?
Τα παραπάνω χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον. Απλά έχω δει και ακούσει διάφορα (και πιστεύω πως δεν είμαι ο μόνος) γιαυτό και παραθέτω τα παραπάνω.