Δημοσιεύτηκε: 11 Ιούλ 2012, 17:54
OPanos έγραψε:Σε όλα τα καταστήματα μπορείς να το κάνεις αυτό με το live cd/usb.
Προφανώς τα "μεγάλα" έχουν και περισσότερα δείγματα (πχ ο Κωστόβολος έχει άπειρα, υποθέτω και τα μεγάλα Multirama θα έχουν μεγάλο αριθμό δειγμάτων) και πίστεψέ με δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα (ιδίως αν η αγορά γίνει μέσω πιστωτικής ή μετρητών).
Τώρα να αλλάζει λίγο το μέγεθος του σκληρού, ή ο επεξεργαστής να είναι άλλης γενιάς ή η κάρτα ήχου να μην είναι 5.1 ή να μην έχει hdmi δεν είναι θέματα που θα πρέπει να σε απασχολήσουν στο ότι η τελική σου επιλογή θα έχει (είναι περιφερειακά και δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με αυτά).
Αυτό που πραγματικά κοιτάς, είναι η κάρτα γραφικών.
Και οι απόψεις σε διάφορα ξένα forum συμφωνούν πως η intel έχει την καλύτερη υποστήριξη (παράδειγμα ότι η AMD μου στο laptop δεν έχει υποστήριξη στην διανομή που τρέχω τώρα παρά μόνο με ανοιχτούς, το "δάχτυλο" του linus προς την Nvidia και αρκετά άλλα).
IMHO ή καλύτερη λύση είναι αυτή.
Αλλά όπως λέω πάντα, το ότι είναι ή καλύτερη για εμένα, δεν σημαίνει πως είναι και η καλύτερη για όλους.
ναι μόλις έκανα μία βόλτα από μεγάλα καταστήματα και μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα, μόνο στο media markt μου είπαν ότι δεν το επιτρέπουν. τώρα θα το κατεβάσω και θα πάω να
δω, αυτό το Live cd απλώς τρέχει να δει αν είναι συμβατό το hardware? δεν κάνω εγκατάσταση κάτι?