Δημοσιεύτηκε: 13 Αύγ 2012, 18:44
από clepto
madvinegar έγραψε:Βασικά για να μην παρεξηγηθω, δεν σου λεω να μην παρεις laptop turbo-x.
Σου λεω πως εγω δεν θα επαιρνα λαπτοπ turbo-x για τους λογους που αναφερω πιο πανω.
Εσυ μπορει να εχεις ακουσει απο αλλου τα καλυτερα. Οπως λες για τα acer, μπορει να μην εχεις ακουσει καλα λογια αλλα εσυ δεν ειχες ποτέ πρόβλημα. Ο καθενας κρινει και πραττει αναλόγως.

Εγω για λαπτοπ παντως προτείνω DELL. Καλή υποστηριξη απο linux (2 που εχω παρει αναγνωρίσανε τα πάντα out of the box ή μολις εκανα update), καλο σερβις (δεν το εχω χρειαστει - απλα εχω ακουσει), καλη ποιότητα και επαγγελματική εμφανιση. (φτου φτου μη τα ματιασω :) ).
Δεν παίζει παρεξήγηση! Εννοείται ότι ο καθένας λέει την άποψή του! Και εγώ για DELL έχω ακούσει καλά λόγια στους τομείς που αναφέρεις αν και στην παρούσα φάση δε με ενδιαφέρει και πολύ η υποστήριξη linux διότι σκοπεύω να του βάλω και παιχνίδια. Και κάτι άλλο. Επειδή ακριβώς σκοπεύω να του βάλω παιχνίδια ψάχνω λαπτοπ με 6 GB RAM και 2 GB κάρτα γραφικών. Πιστεύετε ότι αξίζει να κοιτάξω και μοντέλα με 4 GB RAM ή σε 1-2 χρόνια θα έχει ξεπεραστεί;