Δημοσιεύτηκε: 28 Αύγ 2012, 22:27
από mangelasakis
Εγώ έχω sony vaio το οποίο το δουλεύω μερα νύχτα ασταμάτητα εδώ και 4 χρόνια περίπου και δεν μου έχει παρουσιάσει ουτε το παραμικρό πρόβλημα ως τώρα. Τα μόνα πρόβλήματα που είχα ήταν ανσυβατότητες με το linux οι οποίες πλέον έχουν λυθεί σχεδόν όλες. Επίσης η sony έχει γενικά θεματάκια με το λογισμικό. Και στο λάπτοπ αλλά και στο κινητό μου οι αναβαθμίσεις που βγάζει η sony για δικό της λογισμικό ή σε τροποποιημένο λογισμικό από την ίδια είναι γεμάτα προβλήματα... Αλλά σαν συσκευές είμαι 100% ευχαριστημένος και είναι πολύ αξιόπιστες και πλέον και αρκετά φτηνές.

Όμως θεωρώ καλύτερα λάπτοπ τα dell γιατί εκτός ότι έχουν απίθανο σέρβις εδώ στην Ελλάδα, η Dell παρέχει μεγαλύτερη υποστήριξη, χρησιμοποιεί γνωστά και καλά περιφεριακά για την σύνθεση των μηχανημάτων τους οπότε είναι και 100% συμβατά με το linux, και καλύτερη μπαταρία έχουν και γενικά πιστεύω είναι πιο τεχνολογικά προηγμένα από κάθε άλλη εταιρία για λάπτοπ. Και οθόνες καλές έχουν και αξιόπιστα είναι. Οπότε προτείνω dell. Πάντως το επόμενο δικό μου λάπτοπ θα είναι dell σίγουρα...