Δημοσιεύτηκε: 29 Αύγ 2012, 23:33
από mangelasakis
ο μόνος λόγος που αξιζουν τα mac είναι επειδή έχουν λειτουργικό unix το οποίο όμως δεν σου δίνει καμία απολύτως ελευθερία ούτε στο λογισμικό αλλά ούτε στο hardware και είναι πάρα πολύ υπερκτιμημένα λόγο marketing. Για χρήστες που θέλουν να κάνουν το ψώνιο τους ή να κάνουν απλά και γρήγορα την δουλειά τους χωρίς να πειραματίζονται και να πειράζουν το pc τους και δεν είναι ανήσυχα μυαλά είναι τέλεια όσο δουλεύουν σωστά. Γιατί αν χαλάσουν ή αν θέλεις να εγκαταστήσεις κάτι το οποίο δεν το υποστηρίζει η apple όπως ubuntu ή windows τότε αρχίζει ο πραγματικός πονοκέφαλος και το 90% μετανιώνουν που αγόρασαν mac... Με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα βρίσκεις πολύ καλύτερο μηχάνημα στο οποίο μπορείς να βάλεις και linux σε dualboot με τα παραθύρια(windows) ώστε να παίζεις έως και παιχνίδια(κάτι που σε περιορίζει και εκεί κάπως το mac) αλλά και να έχεις την σταθερότητα και μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι τα mac. Και αν θέλεις και να είναι και ομορφότερο από τα mac τότε κοίτα προς τα ακριβά μοντέλα της dell. Για παράδειγμα δες εδώ http://www.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/xps-laptops?c=us&cs=19&l=en&s=dhs. Εκτός ότι εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ ομορφότερο από ότι τα mac είναι σίγουρα και πιο φτηνό αλλά και πιο καλό από ότι τα mac...

για τα toshiba εγώ έχω ακούσει ότι είναι τα πιο αξιόπιστα από όλα. Αλλά αυτό είναι σχετικό. Εξάλλου σχεδόν όλα από το ίδιο σχεδόν hardware φτιάχνονται... Προσωπικά όπως έγραψα και παραπάνω πιο σκυλί λάπτοπ από το sony vaio μου δεν έχω ξαναδεί. Πρόσφατα όμως επισκεύασα ένα άλλο sony vaio ίδιας χρονολογίας και τεχνολογίας με το δικό μου αλλά πολυ ακριβότερο μοντέλο το οποίο ήθελε αντικατάσταση ο σκληρός δίσκος του.... Είναι και να σου κάτσει και να είσαι τυχερός...