Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2012, 04:19
από malos
mangelasakis έγραψε: Από ότι ξέρω η cyta κάνει συνδέσεις τηλεφώνου μόνο με voip. Για τις άλλες εταιρίες δεν ξέρω...

Έτσι το ήξερα και γω.
Ο Σίμος ενίσχυσε λίγο την κατάρτισή μου. Νομίζω ότι και η wind κάτι τέτοιο κάνει.

έγραψε:Από το 2006 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στη διαδικασία της Αποδεσμοποίησης του Τοπικού Βρόχου έχοντας σήμερα 249 συνεγκαταστάσεις σε κόμβους του ΟΤΕ.

Η ανάπτυξη του δικτύου σταθερών επικοινωνιών της WIND εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς καλύπτοντας σήμερα την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και περισσότερες από 80 πόλεις σε 48 νομούς της χώρας ενώ συνεχώς επεκτείνεται και σε νέες περιοχές.

H WIND είναι από τις πρωτοπόρους εταιρείες στο χώρο της Ελληνικής Τηλεπικοινωνιακής αγοράς στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών. Εισήγαγε πρώτη σε ευρεία κλίμακα την τεχνολογία Voice over IP βασισμένη σε τεχνολογία τύπου NGN (Δικτύου Επόμενης Γενιάς).

Οι υπηρεσίες προσφέρονται μέσω της Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο με χρήση προηγμένης τεχνολογίας (DSLAM/MSAN) η οποία επιτρέπει τη σύγκλιση υπηρεσιών φωνής και δεδομένων (Internet) πάνω από την ίδια δικτυακή υποδομή οπτικών ινών που η WIND διαθέτει.]

http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostiri ... statheris/

simosx έγραψε:Για τους μη-γνώστες είναι πιο κατανοητό να συνδέεις το τηλέφωνο στην πρίζα.
Υπάρχουν αρκετοί που θέλουν το τηλέφωνο να λειτουργεί με τη μία, και είναι ανυπόμονοι αν χρειάζεται να ξεκινήσει ο δρομολογητής και να πάρει IP.

Κι εγώ δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι το τηλέφωνο μπαίνει στο ρούτερ.
Ήξερα ή το σπλιτεράκι (εγώ το λέω πολύμπριζο) ή δύο υποδοχές στον τοίχο, διπλή πρίζα.
Στη μία το ρούτερ και στην άλλη το τηλέφωνο και μάλιστα με το φιλτράκι που δίνουν (ότι κόβει το DSL αυτό το πράγμα).

Με είχαν φωνάξει ως ειδικό (μη χέ... :lol: ) να τους βοηθησω στη συνδεση.
Δεν ήξερα που παν τα τέσσερα. Είχανε χάσει και το σχεδιάγραμμα, το μάνιουαλ, και τρέχα γύρευε. :D

Τελικά λέτε ότι είναι ασφαλές έτσι;
Ισχύουν τα κατά καιρούς που ακούγονται, ότι δεν έχεις επικοινωνία για ώρες; και τους παίρνεις τηλέφωνα πολλες φορές και το πρόβλημα παραμένει;