Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2013, 23:42
από freefour
Tι εγραψες... Eγραψες!!! Θελω πολυ να τα καταλαβω αυτα ολα που περιγραφης, πραγματικα αυτο ειναι το Linux και οχι αυτο που ξερω εγω. Εδω πρεπει να αποδεχτω αυτο που εγραψε και ο @simosx σε αυτο το νημα.
simosx έγραψε:Προσωπικά προτείνω στον κόσμο να διατηρήσει μια διανομή, και από εκεί να αρχίσει να μαθαίνει ενδιαφέρονται πράγματα, όπως καλή γνώση του LibreOffice, καλή διαχείριση φωτογραφιών, προγραμματισμό, και άλλα τέτοια.

Πρεπει να ενημερωθω περισσοτερο, και να μαθω πρωτα καποια βασικα πραγματα που μου ειναι ακομη αγνωστα τελειος. Δεν ντρεπομε να πω πως ακομη δεν ξερω τι ειναι το root, και που χρειαζετε, και οσες φορες εγκατεστησα μια διανομη το εκανα χωρις να ξερω για home/root κτλ. απλα ξερω την διαδικασια με κλειστα ματια και μονο οταν υπαρχει ενας ελευθερος δισκος,(θα το εχετε καταλαβει αυτο σιγουρα) αλλα και αυτο με μηχανικες κινησεις, χωρις να ξερω γιατι το καθενα... γιατι να το κανω ετσι και οχι αλλιως (αυτο που λεγαμε χτες.) Και στο πρωτο κολλιμα, αν παθει κατι το grub η πεταχτει μπροστα μου καμια περιεργη ειδοποιηση τοτε αρχιζη ο πανικος.
Θα ξαναμελετησω τα παραπανω που εγραψες οπως και τις συμβουλες των αλλων παιδιων για να μπορεσω σιγα σιγα να γινω ποιο φιλικος με το ολο συστημα γενικοτερα.
Οσο για τα partition τα δικα μου ειναι ευκαιρια, μιας και ειναι καινουργιοι οι δισκοι μου να μπορεσω να τους κανω οπως το περιγραφης ποιο πανω. Λιγο δυσκολο μονος μου, το ξαναλεω οτι δεν καταλαβα ακριβως την φιλοσοφια και τον τροπο που τα διαχειριζεσαι, αλλα τουλαχιστον θα κοιταξω να ενημερωθω.
Αλλα εχω και ενα καλο...αν κανω κατι οτηδηποτε μονος μου, εστω και μια φορα, μετα μπορω να το ξανακανω δε μου φευγει με τιποτα. :)