Δημοσιεύτηκε: 18 Απρ 2013, 21:44
για το δικό μου νετβοοκ σε σχέση με το 725
για μένα είναι καλύτερο αυτό σε σχέση με το 756 με ιντελ άμα το θες για multimedia, έχει σαφώς καλύτερη gpu. αλλά cpu o ιντελ είναι καλύτερος. ακόμη η μπαταρία είναι κακή (4 κελιών) για μένα. εμένα κρατάει (6 κελιών) 5-6 ώρες σε χαλαρούς ρυθμούς.
abramis έγραψε:η gpu είναι ίδια με την δικιά μου, το 6 το κάναν 7. αυτό είναι μόνο. το χω ψάξει, μαρκετινίστικο είναι. και έχει VRAM 256mb και παίρνει και από την μνήμη. η μόνη διαφορά σ' αυτό το λαπτοπ είναι η 4 κελιών μπαταρία έναντι 6 του δικού μου και τα πλήκτρα είναι μόνα τους (καλύτερο) σε σχέση με μένα που ναι κολλήτα το να δίπλα στο άλλο. μικρόφωνο, κάμερα δουλεύουν. hdmi που χα βάλει τα χριστούγεννα μου το εμφάνιζε στην τν αλλά χωρίς ήχο, μπορεί να φταιγαν και οι ανοιχτοί drivers, αλλά δεν το ψαξα κιόλας γτ δεν το χρησιμοποιώ.
για μένα είναι καλύτερο αυτό σε σχέση με το 756 με ιντελ άμα το θες για multimedia, έχει σαφώς καλύτερη gpu. αλλά cpu o ιντελ είναι καλύτερος. ακόμη η μπαταρία είναι κακή (4 κελιών) για μένα. εμένα κρατάει (6 κελιών) 5-6 ώρες σε χαλαρούς ρυθμούς.