Δημοσιεύτηκε: 18 Απρ 2013, 23:03
abramis έγραψε:για το δικό μου νετβοοκ σε σχέση με το 725abramis έγραψε:η gpu είναι ίδια με την δικιά μου, το 6 το κάναν 7. αυτό είναι μόνο. το χω ψάξει, μαρκετινίστικο είναι. και έχει VRAM 256mb και παίρνει και από την μνήμη. η μόνη διαφορά σ' αυτό το λαπτοπ είναι η 4 κελιών μπαταρία έναντι 6 του δικού μου και τα πλήκτρα είναι μόνα τους (καλύτερο) σε σχέση με μένα που ναι κολλήτα το να δίπλα στο άλλο. μικρόφωνο, κάμερα δουλεύουν. hdmi που χα βάλει τα χριστούγεννα μου το εμφάνιζε στην τν αλλά χωρίς ήχο, μπορεί να φταιγαν και οι ανοιχτοί drivers, αλλά δεν το ψαξα κιόλας γτ δεν το χρησιμοποιώ.
για μένα είναι καλύτερο αυτό σε σχέση με το 756 με ιντελ άμα το θες για multimedia, έχει σαφώς καλύτερη gpu. αλλά cpu o ιντελ είναι καλύτερος. ακόμη η μπαταρία είναι κακή (4 κελιών) για μένα. εμένα κρατάει (6 κελιών) 5-6 ώρες σε χαλαρούς ρυθμούς.
Η απάντησή σου ήταν αρκετά διαφωτιστική. Δεν «το θέλω για πολυμέσα» ακριβώς αλλά τις ανάγκες μου σε cpu τις θεωρώ ιδιαιτέρως χαμηλές και έτσι δεν λαμβάνω υπόψιν ιδιαίτερα την διαφορά. Αντιθέτως λίγο ισχυρότερη gpu πάντα είναι ευπρόσδεκτη. Για την σύγκριση αυτών τών gpu δεν έχω πετύχει κάποια αξιόπιστη σύγκριση οπότε αν όντως τού AMD είναι καλύτερη η πλάστιγγα γέρνει αρκετά υπέρ του. Τώρα η μπαταρία 6 κελιών σίγουρα είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Στα θεωρητικά τους χαρακτηριστικά όντως ο C-60 είναι πολύ κοντά στον C-70 (με τον δεύτερο να εκμεταλλεύεται την ελαφρώς πιο καινούργια τεχνολογία, οπότε θα έχει πχ λίγο χαμηλότερη κατανάλωση ανά ισχύ κλπ) Και περισσότερο λαμβάνω υπόψιν την ιδέα ότι θα κάθονται καλά όλες οι διανομές.
Αν βάλω και τον C-60 στο παιχνίδι βλέπω και την ακόλουθη επιλογή: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.908765 (έχει 6 κελιά)
Αυτό είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο, πράγμα που θεωρώ μειονέκτημα αν και δεν αποκλείεται καθώς δεν ξεπερνάει τα 2 κιλά.
προς το παρόν τείνω μάλλον στο Acer με τον C-70
Ερώτηση άσχετου από λάπτοπ:
πόσο απλό είναι να αλλάξεις την μπαταρία του και να βάλεις πχ μια με 6 κελιά. Αν είναι σχετικά απλό τότε θα έχω για το μέλλον δυνατότητα για δύο δυνατές αναβαθμίσεις, μια η αλλαγή μπαταρίας και μια η αλλαγή δίσκου σε SSD.