Δημοσιεύτηκε: 06 Ιουν 2013, 13:01
από Learner
Να πω κι εγώ την αλήθεια μου.
Από το πρώτο ποστ και ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι
sotos21 έγραψε:Το ωραίο
Η SphinUX OS μπορεί να χειριστεί Hybrid γραφικά με έναν επαναστατικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο εργαλείο που ονομάζεται SAGAS "SphinUX Σύνθετη Graphics Adapter Switcher" για να τρέξει διαφορετικές συνεδρίες χρησιμοποιώντας διαφορετικές κάρτες γραφικών.
Υπόσχεται
"The kernel proved to process 100% faster than the Linux kernel, memory consumption is 300% less, and I/O is 50% better than the Linux kernel."

υπέθεσα πως θα είναι άλλη μια ..πως να την πω τώρα ; .. δεν επιτρέπει και το φόρουμ να γράψω και αυτό που σκέφτομαι τώρα. :P
Είναι απλά αστείο, έτσι ; Σκεφτείτε το λίγο. Είναι σοβαρές δηλώσεις αυτές ; Δηλώσεις έτσι χωρίς καμία απόδειξη ; Και ο κώδικας... που είναι ο κώδικας ; Θέλω να κατεβάσω τον πηγαίο κώδικα αυτού του super duper kernel.. που είναι ; Ουστ !

Δεν την κατέβασα και ούτε επρόκειτο να την κατεβάσω. Εκτός του ότι έχω μπουχτίσει στις ελαφριές (τάχα) διανομές και το «πλούσιο» τάχα περιβάλλον εργασίας, όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Εμείς βλέπουμε την χρήση μνήμης και ίσως και την χρήση CPU. Πράγματα που οι developers μάλλον τα θεωρούν αστεία. Πράγματα τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν, αν γνωρίζει κάποιος. Το Ubuntu 13.04 περιέχει περισσότερα όμορφα εφέ και τις ίδιες υπηρεσίες εκκίνησης όπως το 12.10. Είναι όμως αρκετά πιο γρήγορο και η διαφορά στην αποκρισιμότητα φαίνεται και με « γυμνό» μάτι.