Δημοσιεύτηκε: 06 Ιουν 2013, 13:48
από Learner
eliasps έγραψε:Τελικά το link είναι αυτό: http://sourceforge.net/p/sphinux/code/ci/master/tree/

Αυτός είναι ο super duper kernel ; Ο 100% faster και 300% less memory ; :lol: :lol:
Διέγραψα την ερώτηση μου περί κώδικα.. το Ουστ παραμένει όμως :P

Α, δεν σας είπα.. !! Έχω φτιάξει κι εγώ έναν πυρήνα που είναι 400% πιο γρήγορος από τον Linux Kernel, και 1200% καλύτερος σε απόκριση εφαρμογών desktop. Είναι ο 3.2.0-430 (τουλάχιστον εγώ άλλαξα και τον αριθμό έκδοσης :P ) και περιέχει κάτι patches μέσα που είναι 4000% καλύτερα από αυτά του Linux kernel. (Άσχετα αν τα έχουν φτιάξει άλλοι και όχι εγώ). Θα τον ονομάσω NLX kernel. Τώρα σκέφτομαι να βγάλω μια δική μου διανομή που θα την ονομάσω niko-linux και θα την παρουσιάσω στο phoronix.

Και για να τελειώνει το αστείο, αξιοσέβαστη η προσπάθεια κάθε developer ή μη, να φτιάξει κάτι καλύτερο. Όταν το παρουσιάζει όμως με τέτοιο τρόπο, μάλλον το έχει «κάψει» από μόνος του το θέμα εξ' αρχής. Αν η παρουσίαση είχε γίνει με διαφορετικό τρόπο, ίσως να είχε πιθανότητες επιβίωσης στον κόσμο του GNU/Linux. Άσε που και πάλι δύσκολο το βλέπω γιατί υπάρχουν τόσες εκατοντάδες διανομές.. που ο κόσμος «δεν μασάει» πλέον.