Δημοσιεύτηκε: 22 Ιουν 2013, 22:23
από pc_magas
Στην δουλειά μου πάλι ο τεχνικός είναι πολύ apple fun. Το θέμα είναι ότι το Apple πορεί να είναι γρήγορο σε MAC αλλά:
  • Δεν ξέρεις τι κάνει. ΚΑι αν λαμβάνει προσωπικά σου δεδομένα και πως τα χειρίζεται.
  • Είναι Κλειδαμπαρωμένο και θέλει ένα κάρο σπασίματα.
  • Είναι ιδιοταγές και γι αυτό μόνο αξίζει να καεί στην πυρά.

Προσωπικά αν έπαιρνα MAC θα του έβαζα linux γιατί είναι η μόνη πλατφόρμα που τρέχει παντού. Και είναι αυτό που λένε:
"Αυτό ξέρεις αυτό εμπιστεύεσαι"

Και οκ τα mac είναι καλοσχεδιασμένα και με ένα ανεμιστιράκι τόσο δα ψύχονται τέλεια λόγο ότι έχουν σχεδιάσει καλά το εσωτερικό με αεροδυναμική και δεν έχουν bios και μπλα μπλα μπλα (τι μου είπε ο τεχνικός εκεί). Αλλά πέρα από το hardware desighn και το ότι το software τρέχει καλά στο hardware τι τι άλλο προσφέρει πέρα από το ασιμί Interface που στην ουσία μπορείς να έχεις άλλα 1.000.727 Interfaces σε linux; Και στην ουσία από άποψη τεχνολογίας δεν προτωπορεί απλά ψάχνει τι κάνουν οι άλλοι και το βάζουν κι αυτοί και πέρα από γραφικά δεν νομίζω να καταλαβαίνεις ότι γίνεται κάτι πρωτοποριακό. Ενώ σε linux είναι η μητέρα πολλών προτωποριών από εκεί σχεδιάστηκαν και γεννήθηκαν.

Και κανείς δεν νομίζω ότι μπορεί να συναγωνιστεί έναν πλανήτη από developers που αναπτύσουν το linux. Θες bug free os για πολύ καιρό βάλε έναν LTS Linux Kernel. (3.2, 3.4) Και στην ουσία το ubuntu είναι η apple των linux.