Δημοσιεύτηκε: 11 Σεπ 2013, 14:21
Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος στο φορουμ ειμαι 17 χρονων,και θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με κατι.Ασχολουμαι με μια γλωσσα προγραμματισμου την C++ περιπου 2 μηνες δουλευω με αυτην την γλωσσα και την θεωρω αρκετα καλη αλλα και αρκετα δυσκολη.Ειναι η πρωτη μου γλωσσα,ενω παλιοτερα ειχα ψιλοξεκινησει C,αλλα μετα την αφησα γτ ηταν δυσκολη και τωρα πριν 2 μηνες βλεπω καποια tutorial σε C++ τα οποια τα εχει φτιαξει ενας ελληνας.Τελος παντων για να μην λεω πολλα,εγω θελω να ασχοληθω με ευπαθειες και εκμεταλευση αυτων των ευπαθειων(exploit vulnerabillities).Επισης τωρα προσφατα ψαχνω πληροφοριες για το "τι εστι" βασεις δεδομενων και δικτυα.Εχω ψαξει αρκετα,αλλα πολλες φορες μπερδευομαι γιατι δεν ξερω που να ψαξω,το google εχεις τοσες πληροφοριες που πραγματικα για εναν αρχαριο σαν και εμενα ειναι πανευκολο να χαθει.Αυτο που θα ηθελα ειναι να ρωτησω πως μπορει να επιτευχθει η δημιουργια ενος exploit και η εκμεταλευση μιας ευπαθειας μεσω του προγραμματισμου,δηλαδη πως με την C++ θα μπορουσα να κατανοησω εις βαθος την εννοια του "exploit" και τελικα να δημιουργησω ενα.Επισης θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει μερικα καλα sites για να διαβασω σχετικα με δικτυα,ασφαλεια δικτυων,βασεις δεδομενων κτλπ.Το ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα οποιος τυχαινει γνωριζει καποια πραγματα ας με βοηθησει να κατευθηνθω.Κατανοω οτι ισως ειναι πολυ δυσκολο να απαντησετε,αλλα θα το εκτιμουσα πολυ αν μου δινατε μια κατευθηντηρια γραμμη.Ευχαριστω προκαταβολικα ολους