Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2013, 17:42
από MustGK
Καλησπέρα και συγνώμη για τις συνεχόμενες αποροιες. Λοιπόν έκανα το cd και έβαλα την 32αρα έκδοση. ¨Οταν πήγα για εγκατάσταση (εχω δει τα βίντεο που έχει κάνεις μέλος του φόρουμ Κ.Σ.) και επειδή επιθυμώ την πλήρη διαγραφή των windows (δεν θέλω dual boot) και διαλέγω την δεύτερη επιλόγη με βγάζει στο μενού με τον σκληρό δίσκο. Διαλέγω να κάνω εγώ κατατερματισμό δίσκου (αν το αφήσω να το κάνει αυτόματα μου βγάζει έναν ενιαίο δίσκο 250 gb, ενώ είναι τρία partition 1. των widows - vaio για επαναφορα (δεν θέλω να τον χάσω αυτόν) 2. ο C (115 gb) 3. o D (115 gb) ) όταν πάω να τον κάνω και κάνω τις ριθμίσεις έχω πρόβλημα ότι δεν μπορώ τον d να τον σπάσω και από αυτόν να δημιουργήσω εικονική μνήμη, και ένα άλλο πρόβλημα ότι ενώ είμαι συνδεδεμένος με το router ενσύρματα με εμφανίζει ότι δεν είμαι στο ίντερνετ και ζητάει να συνδεθεί ασύρματα αλλά όταν πάω να το κάνω δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό λόγω ότι έχω τα ελληνικά διαλέξει.

Οπότε δύο προβλήματα ένα για πληρη διαγραφη των windows και μόνο linux και δύο για την συνδεση στο ιντερνετ κατά την εγκατάσταση και τα δύο.