Δημοσιεύτηκε: 20 Οκτ 2013, 22:46
simosx έγραψε:MustGK έγραψε:συγνώμη για τις συνεχόμενες αποροιες
Είναι μια χαρά να έχεις απορίες, και έχουμε τη διάθεση να βοηθήσουμε.
Κάτι που βοηθάει από την μεριά σου είναι να γράφεις τις απορίες σε ξεχωριστές παραγράφους, ή να τις αριθμείς (π.χ. 1. σσδδφσδφσδφ 2. σδφσδφ )MustGK έγραψε:o D (115 gb) ) όταν πάω να τον κάνω και κάνω τις ριθμίσεις έχω πρόβλημα ότι δεν μπορώ τον d να τον σπάσω και από αυτόν να δημιουργήσω εικονική μνήμη,
Αν κατάλαβα καλά, μπορείς να σβήσεις τον D ώστε να απελευθερωθεί ο χώρος, και μετά να ακολουθήσεις τον οδηγό του Κώστα Σαπαλίδη για τη δημιουργία των κατατμήσεων. Αν εμφανίζει κάποιο ειδικό σφάλμα στην οθόνη, βγάλε φωτογραφία και δείξε μας.MustGK έγραψε:ένα άλλο πρόβλημα ότι ενώ είμαι συνδεδεμένος με το router ενσύρματα με εμφανίζει ότι δεν είμαι στο ίντερνετ και ζητάει να συνδεθεί ασύρματα αλλά όταν πάω να το κάνω δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό λόγω ότι έχω τα ελληνικά διαλέξει.
Είναι παράξενο αυτό το ζήτημα με την ενσύρματη σύνδεση που το σύστημα νομίζει ότι δεν είσαι συνδεδεμένος.
Μπορείς να φτιάξεις υπογραφή κατά το http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=6&t=15460 για να δούμε λεπτομέρειες;
Όταν πας να βάλεις τον κωδικό για το ασύρματο και γράφει ελληνικά, μπορείς με Alt+Shift να αλλάξεις σε αγγλικά ώστε να προχωρήσεις. Μήπως δεν κατάλαβα κάτι στην περιγραφή;
όντως με την ασυρματη είναι παράξενο αλλά πιστεύω ότι ίσως δεν δουλεύει το erthnet και δουλεύει το ασύρματο. Τώρα για το θέμα τον windows πραγματικά για ποιο λόγο να τα κρατήσω? Αν και υπάρχει εύκολος τρόπος να εγκαταστήσω τα λινουξ, απλά να το αφήσω αυτόματα και θα ενωσει όλα τα partition και όλα μέλη γάλα. Το θέμα είναι ότι αν ποτέ θελήσω να επιστρέψω στα windows αν θα μπορώ να το κάνω λόγω ότι θα έχω καταργήσει τα partition c και d. Για το recovery partition δεν με ενοχλεί τόσο γτ έχω recovery dvd. Απλά θα ήθελα και με το linux να έχω δύο partition ενα για το λογισμικο και ένα για τα αρχεια.