Δημοσιεύτηκε: 26 Οκτ 2014, 20:08
από dim459
fkol k4 έγραψε:Εδώ θα έλεγα πως αν πήγαινες σε Windows 8.1 πιθανώς τα πράγματα θα πήγαιναν πολύ καλύτερα (άσε που είναι και πιο όμορφο και πιο γρήγορο... :P )

Όσον αφορά στην υποστήριξη των συσκευών φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι τα πράγματα.
Το θέμα είναι ότι 2-3 φορές που τα έχω μπουτάρει στο laptop μου με ξενίζει ελαφρώς το περιβάλλον τους και πρέπει να ψάχνω για να κάνω κάτι ή να βρω που είναι κάτι.
Δεδομένου ότι δεν έχω την πρόθεση να ασχοληθώ μαζί τους, αφού κατ' ουσίαν υπάρχουν μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να χρειαστεί κάτι-κάποτε, προτίμησα τα 7 τα οποία έχουν τη γνωστή λογική-διάρθρωση.
Το ίδιο ισχύει πάνω κάτω και με το office 2013, στο οποίο έψαχνα απελπισμένα να βρω τι είναι που !
Αισθάνομαι τυχερός που δεν είμαι αναγκασμένος να το χρησιμοποιώ και να προσπαθήσω να το συνηθίσω.

έγραψε:windows δεν χρησιμοποιώ πλέον καθόλου για να τα κρίνω. Θεωρητικά τα 7 έχουν αρχίσει να απαρχαιώνονται καθώς έχουν να δεχθούν αναβάθμιση από το 2011 και το 2015 (σε λίγους μήνες) λήγει η περίοδος κανονικής υποστήριξης (τελείως λήγει το 2019). Εγώ δεν θα έβαζα καθόλου windows.

Ισχύει ότι έγραψα παραπάνω. Υπάρχουν μόνο και μόνο για το office, σε περίπτωση που δεν ανοίξει ή δεν ανοίξει σωστά κάποιο έγγραφο στο libre.