Δημοσιεύτηκε: 26 Οκτ 2014, 20:08
fkol k4 έγραψε:Εδώ θα έλεγα πως αν πήγαινες σε Windows 8.1 πιθανώς τα πράγματα θα πήγαιναν πολύ καλύτερα (άσε που είναι και πιο όμορφο και πιο γρήγορο...)
Όσον αφορά στην υποστήριξη των συσκευών φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι τα πράγματα.
Το θέμα είναι ότι 2-3 φορές που τα έχω μπουτάρει στο laptop μου με ξενίζει ελαφρώς το περιβάλλον τους και πρέπει να ψάχνω για να κάνω κάτι ή να βρω που είναι κάτι.
Δεδομένου ότι δεν έχω την πρόθεση να ασχοληθώ μαζί τους, αφού κατ' ουσίαν υπάρχουν μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να χρειαστεί κάτι-κάποτε, προτίμησα τα 7 τα οποία έχουν τη γνωστή λογική-διάρθρωση.
Το ίδιο ισχύει πάνω κάτω και με το office 2013, στο οποίο έψαχνα απελπισμένα να βρω τι είναι που !
Αισθάνομαι τυχερός που δεν είμαι αναγκασμένος να το χρησιμοποιώ και να προσπαθήσω να το συνηθίσω.
έγραψε:windows δεν χρησιμοποιώ πλέον καθόλου για να τα κρίνω. Θεωρητικά τα 7 έχουν αρχίσει να απαρχαιώνονται καθώς έχουν να δεχθούν αναβάθμιση από το 2011 και το 2015 (σε λίγους μήνες) λήγει η περίοδος κανονικής υποστήριξης (τελείως λήγει το 2019). Εγώ δεν θα έβαζα καθόλου windows.
Ισχύει ότι έγραψα παραπάνω. Υπάρχουν μόνο και μόνο για το office, σε περίπτωση που δεν ανοίξει ή δεν ανοίξει σωστά κάποιο έγγραφο στο libre.