Δημοσιεύτηκε: 27 Οκτ 2014, 01:14
από sotos21
abramis έγραψε:ναι αλλά ρε @sotos21 εσύ είπες ότι τα 8 μοιάζουν στο gnome shell άρα και το gnome shell είναι σαν γριά και άσχημο... από πότε το gnome shell θεωρείται άσχημο; και λειτουργικό είναι και όμορφο (το όμορφο μπορεί και να σημαίνει κομψό και λιτό). και τα 8αρια δεν είναι θέμα γούστου πιο πολύ (γτ όντως γίνεται αυτό που πε ο @Learner). είναι θέμα συμβατότητας. αυτά που θέλω γω, δεν τα παίζει (παράδειγμα xilinx).

Επαναλαμβάνω ότι μιλάω για το θέμα των παραθύρων-πάνελ και εδώ τοποθετώ το "γρια", είπα μάλιστα ότι είναι ίδιο με το lxde -openbox
Το ότι το metro των 8 μοιάζει με το gnome shell το λέω γιατί έχουν κοινά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα αν πατήσεις τις δραστηριότητες του gnome-shell ή το μενού του metro έχεις παρόμοια αποτελέσματα(φεύγεις από το desktop και πας στις εφαρμογές)
Αν ακουμπήσεις τον κέρσορα δεξιά στο gnome-shell ή αριστερά στο metro βλέπεις τις επιφάνειες εργασίας με τις μεγιστοποιημένες ανοικτές εφαρμογές που τυχόν έχεις.
Είναι και άλλα που όμως σε desktop όπως τόνισα δεν είναι λειτουργικά (όπως είναι και παραείναι σε tablet)
Για να το πω πιο λαϊκά
Γιατί ρε αδερφέ να μου γεμίζει η 22άρα οθόνη μου με εικονίδια στο gnome-shell ή με πλακάκια του metro.(κ.α. τώρα δεν θέλω να επεκταθώ)